Bayındır'dan Yerel Esnafa Rekabet Bilgilendirmesi - Son Dakika
Yerel

Bayındır'dan Yerel Esnafa Rekabet Bilgilendirmesi

Bayındır\'dan Yerel Esnafa Rekabet Bilgilendirmesi

İzmir’in Aliağa ilçesinde, küçük esnafın yaşadığı sorunlar ve büyük firmalarla rekabet edilebilmesi için çözüm önerileri konusunda ’Yerel Esnafın Global Firmalarla Rekabeti’ başlıklı bir sunum yapıldı.

17.03.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde, küçük esnafın yaşadığı sorunlar ve büyük firmalarla rekabet edilebilmesi için çözüm önerileri konusunda 'Yerel Esnafın Global Firmalarla Rekabeti' başlıklı bir sunum yapıldı.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Seminer Salonu'nda yapılan sunumu, NÖRONÜS Nöron Eğitim Merkezi Eğitmenlerinden Mustafa Bayındır gerçekleştirdi. Bayındır, küçük esnafın AVM'ler karşısında özgüven eksikliği yaşadığını belirtti.

Müşteri kazanımı noktasında esnafın müşterilerine yaklaşımının önemli olduğuna dikkat çeken Bayındır, yapılacak olan promosyonlar ve çeşitli kampanyalar ile kazanımlarının artacağını savundu. Mustafa Bayındır, yerli esnafın AVM'leri ile rekabet edebilmesi için fark oluşturması noktasında sürdürülebilir bir değişim içinde olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Müşterilerini artıramayan ya da kaybeden esnaflar üzerinde 2015 Ocak ayı itibariyle yapılan anketleri açıklayan Bayındır, sebepleri şu şekilde sıraladı: "Esnafın ilgisiz davranması ve ihtiyacın giderilmesine yönelik hareket etmemesi yüzde 68, müşterinin üründen memnun olmaması yüzde 14, esnafın yeni ilişkiler geliştirememesi yüzde 5, müşterinin bölgeden taşınması yüzde 3 ve diğer sebepler." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayındır'dan Yerel Esnafa Rekabet Bilgilendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement