Bayındır, Semineri Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Bayındır, Semineri Değerlendirdi

Bayındır, Semineri Değerlendirdi

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde gerçekleşen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri, İstanbul’daki Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı.

09.01.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde gerçekleşen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Semineri değerlendiren TÜFAD Malatya Şubesi Başkanı Nihat Bayındır, "Seminer 2 gün sürdü ve çok verimli geçti" dedi.

Özellikle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önemli açıklamalarda bulunduğunu, bu açıklamaların Türk futboluna katkı sağlayacak açıklamalar olduğunu belirten Nihat Bayındır, "Fatih hocam önemli açıklamalarda bulundu. İnşallah takipçisi olur. Malatya'dan da 20'ye yakın antrenör katıldı. Çok verimli geçtiğini söyleyebilirim" diye konuştu.

Bu sene seminerin İstanbul'da olmasının ulaşım ve konaklama yönünden bir çok antrenörü zorladığını kaydeden Bayındır, "Bu sene seminerin İstanbul'da olması antrenörleri zorladı. Ancak seminer içerik olarak çok fayda sağladı. Netice itibariyle uluslararası bir organizasyon. Daha önce Antalya'da yapılıyordu. İlk kez böyle bir şey yapıldı. Tabi aksaklıklar oldu, ancak biz arkadaşlarımıza mail yoluyla zorlandıkları konularda yardımcı olmaya çalıştık" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayındır, Semineri Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement