Baykal'dan Cumhurbaşkanlığı Sorularını 3 Kelimelik Cevap - Son Dakika
Güncel

Baykal'dan Cumhurbaşkanlığı Sorularını 3 Kelimelik Cevap

Baykal\'dan Cumhurbaşkanlığı Sorularını 3 Kelimelik Cevap

CHP'li Deniz Baykal, Çorum'da gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorularına, "Arkadaşlar yeri değil" diyerek cevapsız bıraktı.

28.05.2014 18:02  Güncelleme: 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, isminin sıklıkla anıldığı ve gittiği  Çorum'da gazetecilerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorularına, "Arkadaşlar yeri değil" diyerek cevapsız bıraktı. 

PARTİLİLER KARŞILADI

CHP milletvekilleri Deniz Baykal, Arif Bulut, Osman Kaptan ve Metin Lütfi Baydar bugün Çorum'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Organize Sanayi Kavşağı'nda partililer tarafından karşılanan CHP milletvekilleri buradan Oğuzlar İlçesi'ne geçti.

VATANDAŞLARI SELAMLADI

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal, Oğuzlar ziyareti sırasında bir dinlenme tesisini ziyarek ederek vatandaşlarla selamlaştı. Oğuzlar Belediyesi'ni ziyaret eden Deniz Baykal ve beraberindekiler, yerel seçimlerde CHP'den Belediye Başkanı seçilen Orhan Ateş'i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SORUSUNA 3 KELİMELİK YANIT

CHP heyetine çalışmalar hakkında bilgi veren ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, ziyaret sonunda CHP milletvekillerine günün anısına ceviz ve plaket hediye etti. Milletvekilleri daha sonra ilçeden ayrıldı. Deniz Baykal, belediyeden çıkışta gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı ile ilgili sorularını, "Arkadaşlar yeri değil" diyerek yanıtladı.

Daha sonra Mecitözü İlçesi'ne geçen CHP'li milletvekilleri Belediye Başkanı Ünal Yavuz'u ziyaret ederek bir süre görüştü. Milletvekillerinin bölgedeki ziyaretleri sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baykal'dan Cumhurbaşkanlığı Sorularını 3 Kelimelik Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • DİYEGO ZAZA MUSA: Bunlan Tayip olmaz... 2 1 Yanıtla
  • MURAT: ŞUANDA MİLLETVEKİLİSİN BUKADAR SİYASETİN İÇİNDESİNDE NEDEN BIRAKIP GİTTİN. GİTTİN MADEM NEDEN SİYASET YAPIYORSUN GİT EVDE OTUR. BEN ÇEKİLDİM ARKADAŞLAR BANA BİRŞEY SORMAYIN DE. 2 0 Yanıtla
  • aklını göremedik: akıl yok beceri yok akıllı geçinme var aptalın önde gideni chp 1 1 Yanıtla
  • yo: Tayyip hatasını başkasınami yük oluyorsunuz makar nayla kömürle bey ninizi yıkanmış 0 1 Yanıtla
  • yo: Tayip de görüyoz pkk cirit atiyor artık açılımın faydalari 0 0 Yanıtla

Advertisement