Baykal'dan Tarhan'ın Yeni Partisi ile İlgili Açıklama - Son Dakika
Politika

Baykal'dan Tarhan'ın Yeni Partisi ile İlgili Açıklama

Baykal\'dan Tarhan\'ın Yeni Partisi ile İlgili Açıklama

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “CHP içerisinde bazı arkadaşlarımızın ayrışma ihtiyacı hissetmiş olmalarından üzüntü duyuyorum” dedi.

15.11.2014 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "CHP içerisinde bazı arkadaşlarımızın ayrışma ihtiyacı hissetmiş olmalarından üzüntü duyuyorum" dedi.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Denizli CHP İl Örgütünü ziyaret etti. Partide gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baykal, CHP'den ayrılan Emine Ülker Tarhan'ın kurmuş olduğu Anadolu Partisi'yle ilgili düşüncelerini de aktardı. Baykal, "Böyle bir noktaya gelmemeliydik. CHP'nin ilkelerine, devrimlerine ve değerlerine inanan insanlar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çatısı altında kendi aramızda tartışarak, kendi aramızda mücadelemizi sürdürerek, birbirimizi eleştirerek, gereken noktada beraberliğimizi, dayanışmamızı ortaya koyarak hayata geçirmeye devam edebilseydik. Bahsedilen olayda CHP içerisinde bazı arkadaşlarımızın ayrışma ihtiyacı hissetmiş olmalarından üzüntü duyuyorum. ve bu ayrışmanın kalıcı olacağına da inanmıyorum. Sürekli olacağına inanmıyorum. Er geç yaşanan olaylardan hepimiz dersler alacağız ve gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Bununla birlikte ayrışmanın uygun olmadığını göreceğiz ve aslında da bunu görüyoruz. Ben gördüğümüzü düşünüyorum. Ama birileri bunu yaşayarak öğrenme durumunda olabilirler. Gönül isterdi ki böyle bir ayrışma olmasın. Ama şimdi biz bu ayrışmayı da değerlendirerek ve oradan sonuçları alarak ama CHP'nin birliğine bütünlüğüne sahip çıkarak, CHP çatısı altında mücadelemizi sürdürmekteyiz. CHP'yi başarıya ulaştırmalıyız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Baykal'dan Tarhan'ın Yeni Partisi ile İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement