Baykal ve Yaşar Ankara Konağı'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Baykal ve Yaşar Ankara Konağı'nda Buluştu

Baykal ve Yaşar Ankara Konağı\'nda Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile birlikte Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan tarafından verilen akşam yemeğine katıldı.

23.01.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile birlikte Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan tarafından verilen akşam yemeğine katıldı. Yenimahalle Belediyesi'nin yaptığı ve Ankara Kulübü'ne teslim ettiği Ankara Konağı'nda gerçekleşen yemeğe, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar, eski Antalya Milletvekilleri Tuncay Ercenk ve Osman Kaptan da katıldı.

ANKARA KONAĞI'NI GEZDİLER

İlk olarak Yaşar ve Özaslan eşliğinde konağın tüm salonlarını tek tek gezen Baykal ve Milletvekilleri konak hakkında bilgiler aldılar. Ankara Konağı'nı çok beğendiklerini ifade eden heyet, "Tüm Ankaralılar bu konağı görmeli gerçekten çok güzel ve özel bir yer. Böyle bir tesisi Ankaralılara kazandırdığı için Başkan Yaşar'ı tebrik ediyoruz" dediler.

"ANKARA'NIN TARİHİ ÇOCUKLARIMIZA BURADA ANLATILIYOR"

Heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkürleri sunan Yaşar, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emriyle kurulan Ankara Kulübü'ne bu binayı yapmaktan her zaman gurur duydum. Ankara Konağı Cumhuriyetimizin başkenti Ankara'nın kültürünü ve geleceğini yaşatıyor. Ankara'nın tarihi geçmişi çocuklarımıza burada anlatılıyor. Burası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Atatürk Orman Çiftliği'nin yeridir. Onun için de buraya sahip çıktım. Çünkü benim sevdam Yenimahalle sevdası, benim sevdam Gazi Mustafa Kemal sevdası, benim sevdam demokratik, laik cumhuriyetin sevdasıdır" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baykal ve Yaşar Ankara Konağı'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement