AK Partili Kerem Baykalmış, Romanlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Partili Kerem Baykalmış, Romanlarla Buluştu

AK Partili Kerem Baykalmış, Romanlarla Buluştu

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, Gaziemir Irmak Mahallesi'nde gerçekleştirdiği açık hava toplantısında Romanlarla buluştu.

27.03.2014 17:16  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" Gaziemir'de 2 Farklı Dünya Var"

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, Gaziemir Irmak Mahallesi'nde gerçekleştirdiği açıkhava toplantısında Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Baykalmış, Gaziemir'de iki farklı dünya olduğunu söyleyerek, birçok mahallenin merkezdeki gelişmelere kayıtsız kaldığını ifade etti.

Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan genç başkan adayına AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait ve meclis üyesi adayı Adnan Yüksel de eşlik etti. Toplantıda konuşan AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, Gaziemir'de iki farklı dünya olduğunu söyleyerek, birçok mahallenin merkezdeki gelişmelere kayıtsız kaldığını ifade etti. Baykalmış, "Gaziemir'de iki ayrı dünya var. Merkezi gelişiyor ama geri kalan yerler yerinde sayıyor. Hepsinin eşit hizmet alması için çaba harcayacağız. Mahalle bazlı sorun ve sıkıntıları biliyoruz. Seçildiğimiz zaman, rozetimizi bir kenarı bırakıp, bize oy veren ya da vermeyen herkesin belediye başkanı olacağım. Her mahallemize 'hayat Gaziemir' başlıklı anahtar broşürlerimizi dağıttık. Çünkü sorunların çözüm anahtarları bizde… 5 yıl içinde alnımız ak, verilen sözlerin yerine getirildiği, milletin içinde dimdik dolaşabilmek istiyoruz. 15 yıldır İzmir'e, 5 yıldır da Gaziemir'e hizmet etmeyenler 30 Mart'ta emaneti bırakacaklar" şeklinde konuştu.

"EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANATA ÖNEM VERECEĞİZ"

Sosyal Belediyeciliğin önemli bir yönünün de, kent halkının kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu hatırlatan AK Partili Baykalmış, sivil toplum kuruluşlarını da seferber ederek Gaziemir Belediyesi'nin kültürel alandaki fonksiyonlarını arttıracaklarını söyledi. Gaziemir'de yaşayan herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebileceği bir kültürel hayatı hedeflediklerini ifade eden Baykalmış, "Belli bir doğruyu ve düşünceyi halkımıza yaymak veya dayatmak yerine, onların düşüncelerini ifade edebilecekleri bir zemin sunabilmeyi hedefliyoruz. Biz Gaziemir'de eğitime, kültüre ve sanata kesinlikle sahip çıkacağız" diye konuştu.

"ŞEFFAF BELEDİYECİLİK İÇİN GELİYORUZ"

Belediye yönetimini yalandan uzak bir üslupla sürdüreceğini de dile getiren genç başkan adayı, "Bize gönül versin veya vermesin bütün Gaziemirlilerin emanetini üzerimizde taşıyoruz. Irmak Mahallesinin emaneti bizim üzerimizdedir. Biz İzmir ve Gaziemir'in yarınlarını planlayacak ekiple yola çıktık. AK Parti boş vaatler veren bir parti değil, milletine hizmet eden bir partidir. Bu tavır ve tarzımıza rağmen sokaklarda bizim bayraklarımızı ve afişlerimi yırtıyorlar, kardeşlerimizi darp ediyorlar. Bunların hiçbir tanesi 1 Nisan sabahı Gaziemir'de doğacak güneşi engelleyemeyecek. Bu zihniyet 1 Nisan günü bu zulmün karşılığını görecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Partili Kerem Baykalmış, Romanlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement