Baykalmış Sahada Tam Gaz - Son Dakika
Güncel

Baykalmış Sahada Tam Gaz

Baykalmış Sahada Tam Gaz

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, ilçe temaslarına esnaf ziyaretleriyle devam ediyor.

05.03.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir'de Herkesin Sözü Geçecek

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, ilçe temaslarına esnaf ziyaretleriyle devam ediyor. Gaziemir Atıf Bey Mahallesi Türkay Saylan Caddesi'ni bir baştan bir başa gezerek esnafa hayırlı işler dileyen Baykalmış, "Esnafın bulunmadığı sokaklar, caddeler ıssız kalır, değerini yitirir" dedi. AK Partili Baykalmış, Türkan Saylan Caddesi'ndeki esnaf ziyaretleri sırasında CHP'nin seçim bürosuna da nezaketen uğrayarak, seçimlerim her iki taraf içinde hayırlı olmasını diledi.

HALKIN TEVECCÜHÜ ARTIYOR

AK Parti'nin genç ve dinamik Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, ilçede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Baykalmış bugünde Gaziemir Atıf Bey Mahallesi Türkan Saylan Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Baykalmış, esnaf ziyaretlerinin ardından merkez seçim ofisinde yapılan Gazi Mahallesi Sandık Görevlileri Eğitim Programı toplantısına katıldı. Gaziemirlilerin kendisine giderek daha fazla teveccüh gösterdiğini söyleyen Baykalmış, sandık görevlilerine sandıklarına sahip çıkmaları öğüdünde bulundu.

Baykalmış, "Bu yola başlarken ilçede tanınırlık oranım çok düşüktü. Ancak aktif saha çalışmalarımız neticesinde şu an halkın her kesiminden destek görüyorum. Gaziemir halkı bize teveccüh gösteriyor. Sizin de bizlere vereceğiniz destekle hedeflerimize ulaşacağız. İnşallah 30 Mart akşamı AK Parti bayrağını Gaziemir meydanında gururla dalgalandıracağız" diye konuştu.

HERKESİN SÖZÜ DİNLENECEK

Siyaset çizgilerini asla yalan ve iftira üzerine kurmadıklarını belirten Baykalmış, "Gaziemirliler ilçenin son 5 yılının heba edildiğinin farkında. Biz pozitif bir şekilde yapıcı olarak Gaziemir'in sorunlarını ve yapılması gerekenleri, atılması gereken adımları halkımızla paylaştık. Yönetime geldiğimizde şu anki Gaziemir Belediyesi gibi kapalı kapılar ardında 3-5 kişinin aldığı kararlarla Gaziemir yönetilmeyecek. Biz yapamayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermedik, vermeyeceğiz. Birileri laf üretir, biz ise iş. İlçeyi bu sıkışıklıktan kurtaracağız. Gaziemir'in geleceği için herkes söz söyleyebilecek" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baykalmış Sahada Tam Gaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement