Baykan'da Bin Kişiye İftar Verildi - Son Dakika
Güncel

Baykan'da Bin Kişiye İftar Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hayırsever Fevzi Sevgilinin Konuşması Detey Baykan'da bin kişiye iftar verildi Siirt'in Baykan ilçesinde Hayırsever vatandaş tarafından 1000 vatandaşa iftar verildi.

28.06.2016 02:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hayırsever Fevzi Sevgilinin Konuşması

Detey Baykan'da bin kişiye iftar verildi

Siirt'in Baykan ilçesinde Hayırsever vatandaş tarafından 1000 vatandaşa iftar verildi.

Hayırsever vatandaş tarafından okul bahçesinde düzenlenen programa, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Şırnak'tan ve Cizre'den gelerek Baykan'a yerleşen terör mağdurları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayırsever Fevzi Sevgili, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada; "Bugün Baykan ilçemizde vatandaşlarımızla, Şırnak'tan ve Cizre'den gelen terör mağduru vatandaşlarımız ilen beraber bir iftar yemeği yiyeceğiz Allah nasip ederse. Ramazanın bereketi, Ramazanın barış ve kardeşliğe vermiş olduğu önemin sonucunda iftar yemeklerinin de özellikle bölgemizde çok büyük faydaları olduğunu düşünüyorum. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe vesile oluyor bizde bunu gereklerini yerine getirmeye çalıştık, Baykanlı vatandaşlarımızın da yoğun bir ilgisi var. Bu etkinlikler inşallah gelişerek devam eden etkinliklerdir, bu Ramazanın ve önümüzdeki Ramazan Bayramının bütün İslam alemine, ümmete hayırlara vesile olmasını diliyorum, memleketimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bölgemizdeki bu olayların bir an önce son bulmasını devletimizin, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazanlara kavuşmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum." Dedi.

Program, Baykan İlçe Müftüsü Hamit Albayrak'nin yaptığı duanın ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Baykan'da Bin Kişiye İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement