Dev Lice Operasyonunda Ele Geçirilenler - Son Dakika
Güncel

Dev Lice Operasyonunda Ele Geçirilenler

Lice'de düzenlenen operasyonda kenevir tarlaları ve çok miktarda toz esrar imha edildi. Pek çok patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi. Operasyondan fotoğraflar paylaşıldı.

28.06.2016 08:19  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde 24 Taburun katılımıyla Lice ve civar bölgelerde icra edilmekte olan Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu kapsamında; 26 Haziran 2016 tarihinde yapılan arazi arama ve taraması esnasında, tespit edilen kenevir tarlaları ve ele geçirilen çok miktardaki toz esrar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile imha edildi.

SİLAHLAR, MÜHİMMATLAR, PATLAYICILAR...

Operasyonlar kapsamında 22-26 Haziran'daki aramalarda teröristlere ait, eylem yapmak amacıyla patlamaya hazır halde çok sayıda el yapımı patlayıcı silah ve mühimmat ele geçirildi.


GİZLEMİŞLER!

Bölücü terör örgütü üyelerince gizlenmiş halde 10 el yapımı patlayıcı, 7 tüp, 100 gram C-4, 900 gram amonyum nitrat, 920 metre kablo, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ile silah, mühimmat, teçhizat, örgütsel doküman, tıbbi ve yaşam malzemeleri bulundu.

Ele geçirilen çok sayıda el yapımı patlayıcı, tüp ve malzeme, yapılan incelemenin ardından kontrollü olarak imha edildi.



Dev Lice Operasyonunda Ele Geçirilenler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dev Lice Operasyonunda Ele Geçirilenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Göleli: Asker komutanım bizim diyor kendiniz yetiştiriyorsunuz tsk yalan söylüyor 1 12 Yanıtla
  • Bismil: Pkk bir uyuşturucu örgötüdür kürt hakkını savunma hikaye hepsi kürtlerin zaten ülkede gelemeyeceği yerde yoktur 9 0 Yanıtla
  • KÜRT EMEKLİSİ: ALLAH TÜRKLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN 1 0 Yanıtla
  • ersan: selo ne oldu senin topraklarina heryerden pislik fiskiriyor sizin kaninizda bozukluk var ama bu ulkeyi bolemeyeceksiniz.sira sanada gelecek insallah senin iceride oldugun gunleride gorecek bu turk milleti birdahada bu elinize gecen firsati bulamayaksiniz akp gibi hic bir hukumet size yuz vermeyecek sende apo abin gibi delikten anca bulutlari izleyeceksin 0 0 Yanıtla

Advertisement