Bayrak Astırmadılar - Son Dakika
Güncel

Bayrak Astırmadılar

Bayrak Astırmadılar

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla şehrin dört bir yanını Türk Bayrağı'yla donatması, ilçe belediyelerini rahatsız etti.

30.07.2015 17:28  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi'ne ait Zabıta ekiplerinin, raket ve billboardlara asılan Türk Bayraklarının bazılarını yırtıp çöpe atması, bazılarının ise üzerini kapatarak kendi projelerini asması vatandaşların tepkisini çekti.

Ülke genelinde artan terör olaylarına tepki göstermek ve milli duygularımızı öne çıkarmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanı Türk Bayraklarıyla donatıldı. Raket ve billboardlara asılan Türk Bayraklarından rahatsız olan ilçe belediyeleri ise Zabıta ekiplerini görevlendirerek, asılan Türk Bayraklarını yırtarken, bazı bayrakların ise üzerlerini örtmeye başladı. Yunusemre Belediyesi'ne ait Zabıta ekipleri ve eski AKP İl Başkanı Abdürrahim Arslan'a ait bir araçla gezen sivil kişilerin, Halil Yurtseven İlköğretim Okulu önünde bulunan billboardlarda asılı Türk Bayraklarını yırtarak çöpe atması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Moris Şinasi Kavşağı önündeki billboardlarda asılı Türk Bayraklarının üzerini ise kendi projeleriyle örtmeye çalışan Yunusemre Belediyesi'nin, Türk Bayrağı'ndan hangi nedenle rahatsızlık duyduğu ise anlaşılamadı.

Vatandaş Tepkisini Gösterdi

Şehrin dört bir yanının Türk Bayrağıyla donatılması nedeniyle, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür mesajları atan vatandaşlar, bayrakların sökülerek çöpe atılması karşısında da tepkisini gösterdi. Artan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleriyle sarsılan Türkiye'de, Büyükşehir Belediyesi tarafından gösterilen anlamlı tepki karşısında Yunusemre Belediyesi'nin hangi nedenle rahatsızlık duyduğu ise bilinmiyor.

Yırtılan Bayrakların Yerine Yenileri Asılıyor

Yırtılarak çöpe atılan Türk Bayraklarını toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait ekipler ise, yırtılan ve üzerleri örtülen Türk Bayraklarının yerine yenilerini asmaya başladı. Ekiplerin il genelinde Türk Bayrağı asmaya devam edeceği belirtildi.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayrak Astırmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • misafir: Bu ne densizlik bayrak yirtilirmi cope atilirmi bunlari yapanlar cezalandirilmali 0 0 Yanıtla

Advertisement