Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ Uyardı! - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ Uyardı!

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ Uyardı!

Yerel seçimlere az zaman kala mahalle gezilerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP il başkanı Ali Engin ile birlikte Onur ve Yamanlar Mahallelerindeki esnafı ziyaret etti.

14.03.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlere az zaman kala mahalle gezilerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP il başkanı Ali Engin ile birlikte Onur ve Yamanlar Mahallelerindeki esnafı ziyaret etti. Konuşmalarında etnik köken üzerinden siyasetin doğru olmadığını belirten başkan Karabağ, " hiçkimse benim üzerimden oyun oynamaya çalışmasın. Ben onların olmadığı zamanda da vardım. Kürt'ü, Türk'ü, Alevi'si hepimiz biriz. Irkçılık, gericiliktir" dedi. Engin ise, birlik ve beraberlik mesajları vererek, vatandaşlara "Oylarımızı birleştirip, CHP'yi iktidar yapalım" çağrısında bulundu.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP il Başkanı Ali Engin, CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri, yüzlerce partili ve çok sayıda vatadaşla birlikte Onur ve Yamanlar Mahallelerindeki esnafı ziyaret etti. Yerel seçimler öncesi hareketlenen siyasi arenada halkın tam desteğini arkasına alan başkan Karabağ, "Biz kara paralarını ayakkabı kutularında saklayan parti değiliz" diyerek, merkezi hükümete göndermede bulundu.

"IRKÇILIK YAPMAK, GERİCİLİKTİR"

Mahallelerdeki sorunların büyük ölçüde giderildiğini anlatan başkan Karabağ, " Göreve geldiğimizden itibaren 23 mahallemizin 23'ünde de öncelikli ihtiyaçların giderilmesi için çalıştık. Bayraklı'nın 50 yıllık geri kalmışlığının giderilmesi bu kadar kolay değil. Bu kapsamda elimizden geleni yapıyoruz yeni dönemde de yapmaya devam edeceğiz. Onur Mahallesi'nde okul yapımı var. Yolu yapacağız. Köprüyü ikinci dönem biz yapacağız. Yamanlar son durağından Doğançay mezarlığa çıkardığımız bir araç yoluyla önümüzdeki döneme damgasını vuracak projeyi de burada birlikte yapacağız. Şuana kadar Onur Mahallesi'nden 85 kişiyi işe almışız. Dışardan iş bulan bir de servisimiz var. 6 bin 500 kişiye iş bulmuşuz. Yeter mi? Yetmez! Çıkanların yerine yine buralardan çocuklarımızı, insanlarımızı işe alacağız. Ak Parti'nin temsilcilerine buralara gelen kişilere sorun;

Deniz yollarına, limanlara, ulaştırma bakanlığına veya herhangi bir kuruma Onur Mahallesi'nden kaç kişiye iş verdiğini sorun. Türkiye'de bünyesinde en çok Alevi ve Kürt vatandaşı çalıştıran belediye Bayraklı Belediyesi'dir. Bayraklı Belediyesi çalışanlarının yüzde 50'si bölgemizde yaşayan Alevi ve Kürt vatandaşlarımızdır. Birlik beraberlik, dayanışma ve kardeşlik içinde yaşanan bir ilçenin başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Bundan sonraki süreçte sizlerin elinden tutan yine ben olacağım. Belediyesi'nde en çok bayan çalıştıran belediye Bayraklı Belediyesi'dir. Biz kara paralarını ayakkabı kutularında saklayanların partisi değiliz. Bizim seçim bürolarımız ekmeğinden, aşından kesenlerin paralarıyla açıldı. Etnik ayrımcılık yaparak siyaset yapanlar solcu değildir. Irkçılık yapmak gericiliktir. Ben solcu bir belediye başkanıyım. Kürdü de bizim, Alevisi de bizim Sünnisi de bizim. Hiç kimse benim üzerimden oyun oynayıp, kendisine siyasi malzeme yapmaya çalışmasın. Ben bu konuşanların olmadığı günlerde de vardım" dedi.

OYLARIMIZI BİRLEŞTİRELİM

Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren CHP il başkanı Ali Engin ise, "Bayraklı'daki barış ortamını görmekten dolayı çok mutluyum. Ülkesi bayrağı vatanı için birlik olan sizleri kutluyorum. Bir önceki seçimde herhangi bir partiye oy vermiş olabilirsiniz ancak bu seçimde oylarımızı birleştirmemiz lazım. Hamaset yapmıyoruz. Cumhuriyet tarihinin en derin ekonomik krizini yaşıyoruz. Eğer vatandaş böyle bir dikdatöre, bu katillere yaptırdıkları anketteki gibi yüzde 50 oy verecekse durup bir daha düşünmemiz lazım. Yıllardır ülkeye barış getireceğim diyor, ülkenin ne hale geldiği ve getirilmek istendiği ortada" diye kaydetti. Konuşmaların ardından Karabağ, Engin ve beraberlerindeki heyet, seçim bürolarının açılışını yaparak, mahallelerdeki esnafı ziyaret etti. Sorunları, sıkıntıları dinleyerek, çözüm önerileri sundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ Uyardı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement