Bayraklı Belediyesi Bir Ailenin Hayatını Değiştirdi - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi Bir Ailenin Hayatını Değiştirdi

Bayraklı Belediyesi Bir Ailenin Hayatını Değiştirdi

İzmir’de ihtiyaç sahibi ailelerin her anlamda yardımına koşan Bayraklı Belediyesi, ilçede yaşayan bir ailenin evini de bambaşka bir görünüme kavuşturdu.

09.11.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de ihtiyaç sahibi ailelerin her anlamda yardımına koşan Bayraklı Belediyesi, ilçede yaşayan bir ailenin evini de bambaşka bir görünüme kavuşturdu.

Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Son olarak Yamanlar Mahallesi'ndeki bir ailenin yardımına kayıtsız kalmayan ekipler, evde bir çalışma başlattı. Oldukça kötü durumda olan evi eşyalarla birlikte baştan aşağıya yenileyen ekipler, evi bambaşka bir görünüme kavuşturdu. Ekipler ayrıca, aileye erzak, yakacak, giyim ve nakdi yardımda da bulundu.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçelerinde çok sayıda yardıma muhtaç vatandaşın yaşadığını belirterek, "Elimizden geldiğince vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz bu anlamda oldukça titiz çalışıyor. Kılıç ailesinin yaşadığı alan oldukça sağlıksız idi. Yaşam alanlarını yeniledik. İmkanlar dahilinde onlara destek olduk. Onların yüzlerinin gülmesi bizi mutlu ediyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi Bir Ailenin Hayatını Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement