Bayraklı Belediyesi Fuar'ın 'Yıldızı' Oldu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi Fuar'ın 'Yıldızı' Oldu

Bayraklı Belediyesi Fuar\'ın \'Yıldızı\' Oldu

Bu yıl kapılarını 83’üncü kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) düzenlediği etkinliklerle farkını bir kez daha ortaya koyan Bayraklı Belediyesi, fuar boyunca ziyaretçi akınına uğradı.

07.09.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl kapılarını 83'üncü kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) düzenlediği etkinliklerle farkını bir kez daha ortaya koyan Bayraklı Belediyesi, fuar boyunca ziyaretçi akınına uğradı. İç stantta belediye çalışmalarının tanıtıldığı dış stantta ise İzmir'in sevilen yüzü Mikrop Hikmet ve sürpriz sanatçılarla muhteşem eğlencelere imza atan Bayraklı Belediyesi, ziyaretçilerden tam not aldı.

Her yıl katıldığı İzmir fuarında ilk kez katılmış gibi heyecanla vatandaşlarla bir araya gelen Bayraklı Belediyesi sosyal hizmetleri, projeleri ve eğlenceleriyle bu yıl da fuara damgasını vurdu. İlk günden itibaren vatandaşların büyük beğenisini toplayan Bayraklı Belediyesi, stantlarıyla yine ilgi odağı oldu. Bayraklı Belediyesi'nin 2 No'lu hol ve Montrö kapısı girişinde yer alan stantları fuar süresi boyunca dolup taştı. Ziyaretçiler fuarın keyfini Bayraklı Belediyesi stantlarında Mikrop Hikmet ve sürpriz sanatçıların canlı performansları eşliğinde yaşadı.

BAŞKAN KARABAĞ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Bayraklı Belediyesi hizmet binası, tarihi Smyrna antik kenti, sosyal, kültürel projeler, gençlik ve spor kulübünün ile deprem etüt merkezi çalışmalarının anlatıldığı broşürler yetkililer tarafından vatandaşlara iç stantta tanıtıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da ziyaretleriyle etkinliklere destek verdi. İç stantta vatandaşlarla sohbet edip, tişört, kalem, şapka gibi hediyeler dağıtan Başkan Karabağ hemşerileri ile birlikte Montrö kapısı girişinde bulunan standa giderek eğlencelere katıldı, Mikrop Hikmet ile birlikte şarkı söyleyip dans etti.

İzmir Fuarı'nda yeniden bulunmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Başkan Karabağ, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Fuarı'nda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Fuar belediyemizin çalışmalarını, projelerini ve hizmetlerini halkımıza göstermek konusunda da faydalı oluyor. Dış standımızda da her gün bir etkinlikle vatandaşlarımıza güzel dakikalar geçirttiğimize inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi Fuar'ın 'Yıldızı' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement