Bayraklı Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Burs - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Burs

Bayraklı Belediyesi\'nden Başarılı Öğrencilere Burs

Bayraklı Belediyesi’nce her yıl dar gelirli ailelerin başarılı öğrencilerine verilen eğitim bursu desteği devam ediyor.

02.08.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi'nce her yıl dar gelirli ailelerin başarılı öğrencilerine verilen eğitim bursu desteği devam ediyor. Bugüne kadar 4 bin 800 başarılı öğrenciye burs veren Bayraklı Belediyesi, 2015-2016 sezonunda bin 400 öğrencinin daha yüzünü güldürecek. Başvurular 4 Eylül'de son bulacak.

Bayraklı Belediyesi başarılı öğrencilere verdiği burs desteği önümüzdeki eğitim-öğretim sezonunda da devam edecek. Dar gelirli ailelerin başarılı çocukların yararlanabileceği burs başvuruları başladı. Ortaokul öğrencileri için aylık 50, lise öğrencileri için ise 60 lira destek sağlanacak. Burs, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin 8 ayını kapsayacak. Başvurular Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve semt merkezlerine 4 Eylül tarihine kadar yapılabilecek. Geçtiğimiz yıllarda banka kartı ile ailelerin hesabına yatırılan paralar bu yıl da aynı yöntemle dağıtılacak. Bugüne kadar toplam 4 bin 800 başarılı öğrenciye verilen eğitim yardımı, yapılacak son destekle birlikte 6 bin 200 kişiye ulaşmış olacak. Öte yandan burs yardımın dışında tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına da kırtasiye yardımında bulunulacak.

"SAHİP ÇIKIYORUZ"

Belediye olarak öğrencilerin eğitimine katkı sağlayan kurslar açtıklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza sahip çıkarak onların başarısına katkı sağlıyoruz. Onların bu katkıları değerlendirerek başarılı sonuçlar elde ettiğini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Bu amaçla projeler geliştiriyoruz. Yardımlarımızla çocuklarımızın eğitimlerinde az da olsa katkıda bulunuyoruz. Bayraklı'da çocuklarımıza karşılıksız burs, ücretsiz kurs veriyoruz. Böylece dar gelirli başarılı öğrencilerimize sahip çıkıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere Burs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement