Bayraklı Belediyesi'nden "dolandırıcılık" uyarısı! - Son Dakika
Güncel

Bayraklı Belediyesi'nden "dolandırıcılık" uyarısı!

Dolandırıcılığı meslek haline getirenlerin Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın ismini kullanarak vatandaşları yardım bahanesiyle dolandırmaya çalıştığı tespit edildi.

10.01.2017 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dolandırıcılara inanmayın!

Belediyeden yapılan açıklamada, "Belediyemizin herhangi bir yardım kampanyası yoktur. 'Belediyeden arıyoruz. Yardım için para topluyoruz' gibi söylemlerde bulunanlara kesinlikle inanmayın" denildi.

Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın ismini kullanan kişi veya kişiler kendilerini belediyeden aradıkları süsü vererek, vatandaşları dolandırmaya çalıştığının ortaya çıkması üzerine Bayraklı Belediyesi vatandaşları uyardı. İnsanların en hassas noktası olan çocukları kullanan dolandırıcıların, Yıldırım ismiyle kendilerini tanıtıp "Bayraklı Belediyesi olarak bir yardım kampanyası başlattık. Çocuklara giyecek yardımı yapıyoruz. Kampanyaya destek için bağış yapmanızı bekliyoruz. Şimdi sizi belediye başkanımızla görüştüreceğiz" diyerek vatandaşı kandırmaya çalışıyor.

BELEDİYE YETKİLİLERİ UYARDI

Yetkililer, Bayraklı Belediyesi'nin kampanya adı altında bir bağış toplama çalışmasının olmadığını belirterek, "Vatandaşlarımız, kendilerinden bu yolla para isteyenlere kesinlikle itibar etmesin. Bayraklı Belediyesi ve Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın ismini kullanarak vatandaşlarımızı dolandırmaya çalışanlarla ilgili gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda dikkatli olmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayraklı Belediyesi'nden 'dolandırıcılık' uyarısı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement