Bayraklı Belediyesi'nden Okula Konferans Salonu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi'nden Okula Konferans Salonu

Bayraklı Belediyesi\'nden Okula Konferans Salonu

Eğitime yaptığı katkılarla adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi’nin katkılarıyla Ömer Özkan İlkokulu’na yapılan konferans salonunun açılışını Belediye Başkanı Hasan Karabağ gerçekleştirdi.

15.09.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitime yaptığı katkılarla adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi'nin katkılarıyla Ömer Özkan İlkokulu'na yapılan konferans salonunun açılışını Belediye Başkanı Hasan Karabağ gerçekleştirdi. Karabağ, "İlçemizdeki okullarımızın ihtiyaçlarını gücümüz yettiği kadar karşılamaya çalışıyoruz. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için" dedi.

Okulların tatile girmesiyle birlikte ilçede bulunan tüm eğitim kurumlarından gelen taleplere cevap veren Bayraklı Belediyesi, Manavkuyu Mahallesi'ndeki Ömer Özkan İlkokulu'nun depo olarak kullanılan bölümüne 65 kişilik konferans salonu yaptı. Konferans salonunun açılışını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, öğrenciler ve onların velileri ile birlikte yaptı. Başkan Karabağ, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerif Ağaoğlu'nun elinden eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi aldı.

ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFLARINI GÖNDERECEĞİM

Belediyenin kurulduğu 2009'dan bu yana eğitime ellerinden gelen katkıyı verdiklerini belirten Başkan Karabağ, "Bayraklı'daki okullarımızın temizlik, tadilat ve boyama işlemlerini belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu konferans salonu okulumuza çok yakışmış. Öğrencilerimiz burada tiyatro gösterilerine de yapabilirler. İlk etkinliği de beraber izleriz. Hayırlı uğurlu olsun. Her şey çocuklarımız için" dedi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, konferans salonunun duvarlarının boş kaldığını belirterek, en yakın zamanda okula Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarını hediye edeceğini sözlerine ekledi.

CİDDİ KATKILARI OLDU

Bayraklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerif Ağaoğlu ise, "Bu okulumuzun böyle bir ihtiyacı vardı. Burası bizim bodrum katımızdı. Sığınak gibi bir yerdi. Burayı bir etkinlik, toplantı salonu haline getirdik. Tamamen belediyemizin katkılarıyla oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 6 yıllık Şube Müdürü olarak başkanımızla birlikte çalışıyoruz. Tüm okullarımıza kendisinin çok ciddi katkıları olmuştur. Her zaman da olmaktadır. Başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum" dedi.

Karabağ konuşmaların ardından ders başı yapa öğretmen ve çocukları sınıflarında ziyaret edip onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi'nden Okula Konferans Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement