Bayraklı Belediyesi Spor Dostu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi Spor Dostu

Bayraklı Belediyesi Spor Dostu

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor tesisini dün düzenlenen törenle hizmete açtı.

20.03.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi Doğançay Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor tesisini dün düzenlenen törenle hizmete açtı. Şehit Ümit Boz'dan sonra ikinci büyük spor tesisi olma özelliğini taşıyan Doğançay Spor Tesisi halkın büyük beğenisini topladı.

Kurulduğu günden bu yana spora olan destekleriyle İzmir'de adından sıkça söz ettiren Bayraklı Belediyesi, Doğançay'a kazandırdığı spor tesisi bir kez daha haklı bir gurur yaşadı. 98x53 metre ölçülerine sahip futbol sahası zeminine 6 bin 500 metrekare suni çim serildi. Tesiste görev alacak ve ter dökecek sporcu ve hakemler de unutulmadı. Her futbol takımı ve hakemler ile idareciler için ayrı ayrı soyunma odaları kuruldu. Yeni tesiste düzenlenecek karşılaşmalar 300 kişilik portatif tribünlerden izlenebilecek. Açılışa davet edilen Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ile Amatör Spor kulüpleri yönetici ve sporcuları da tesisi çok beğendi. Özellikle Doğançay Mahallesi başta olmak üzere vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tesisin açılışında Türk Halk Müziği sanatçısı Yolcu Bilgiç sahne aldı. Sanatçı bağlamasıyla sahne aldığı açılışa türküleriyle katkı koydu.

Konserin ardından Başkan Hasan Karabağ vatandaşlara seslendi. Karabağ, "Bu bölge sırtlarda otel projeleri olan bir bölge. Turistik tesislerle donatılacak. Doğançay imar planlarını bitirdik. Parselasyon planlarının ihalesi yapıldı. Doğançay zamanla Şirince gibi güzel bir kent olacak. Bugün burada Yolcu Bilgiç kardeşimiz bize bir konser veriyor. Onun burada bulunması bir tesadüf değil. Doğançayla örtüşen bir kültürü ve gelenekleri olan bir sanatçımız. Doğançay yüzünü Atatürk'e, Cumhuriyet'e ve Çağdaşlığa dönmüş bir mahalle. Bu bakımdan bu kültürü Bayraklı'nın her mahallesine artık bir daha değişmeyecek, kalıcı bir şekilde gelmesini sağlayacak projeleri yaptık. Bu tesis Bayraklı'nın ikinci resmi maçlarını oynayabileceği futbol tesisi. ve bir spor salonu inşaatımız Adalet Mahallesi'nde devam ediyor. Doğançay çok eski spor kültürü olan bir bölgedir. Doğançay'ı bundan sonraki süreçte 1. Amatörde görmek istiyorum. Bu tesis 8 mahalleli bu bölgenin resmi maçlarının oynanacağı bir bölge. Işıklandırma sayesinde geceleri de idmanların yapılabileceği bir yer. Gençliğe yeni bir tesis kazandırmanın gurur içerisindeyim. Buralarda yapılan tesisleri birçok insan görmüyor. Görmeyen gözlere duymayan kulaklara buradan seslenelim. Elin değmediği unutulan her bölgede biz olacağız. Bayraklı'nın her sokağına müdahale edeceğiz" dedi.

Başkan Karabağ'ın konuşmasının ardından CHP Bayraklı İlçe Başkanı, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, muhtarların katılımıyla açılış kurdelesi kesilerek tesis resmen açılmış oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi Spor Dostu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement