Bayraklı'da 19 Mayıs Buruk Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da 19 Mayıs Buruk Kutlandı

Bayraklı\'da 19 Mayıs Buruk Kutlandı

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bayraklıda buruk kutlandı.

19.05.2014 16:36  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Soma İlçesi'nde yaşanan maden faciası nedeniyle bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bayraklıda buruk kutlandı.

Bayraklı belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını sadece çelenk koyma töreniyle kutlarken, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için lokma döküldü, dualar edildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle sabah saatlerinde Sevgi Yolu sonunda bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, Siyasi partilerin temsilcileri, Bayraklı Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören'de Soma'da hayatını kaybeden işçiler için de saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Çöker, Atütürk Anıtı'na çelenk sundu. Başkan Hasan Karabağ resmi törenin ardından tekrar Atatürk Anıtı önüne gelerek belediye çelengini sundu.

Başkan Karabağ ve beraberindekiler daha sonra sevgi yolunda vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Bayraklı Belediyesi tarafından Bayraklı Mansuroğlu, Sevgi Yolu ve Gümüşpala'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden maden işçileri için lokma döküldü, dualar edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da 19 Mayıs Buruk Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement