Bayraklı'da "Ak Nokta" Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da "Ak Nokta" Hizmete Girdi

Bayraklı\'da "Ak Nokta" Hizmete Girdi

İzmir'in çeşitli yerlerinde düzenli olarak kurulan ve vatandaşların AK Parti ile iletişimini kolaylaştıran ‘AK Noktalar’ın açılışlarına devam ediliyor.

10.02.2014 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in çeşitli yerlerinde düzenli olarak kurulan ve vatandaşların AK Parti ile iletişimini kolaylaştıran 'AK Noktalar'ın açılışlarına devam ediliyor. Son olarak Bayraklı Alpaslan ve 74.Yıl mahallelerinde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarına AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, İlçe Başkanı Yakup Gülcan, SKM Başkanı Çağlar Haspolat ve partililer katıldı.

Yoğun katılıma sahne olan açılışlarda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "Bayraklı'daki heyecanı görüyorum. Biz ne aldatan ne aldatılan olacağız. Bayraklı İzmir'in en önemli ilçelerinden biri ancak ilçe yıllardır yerinde sayıyor. Bu sorunlara karşı bizler çözüm olmaya geliyoruz. Sizlere dert yüklemek için biz varız demiyoruz. Bizler milletimizin rızasını alarak hizmet için geliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ege'nin incisi olan güzel İzmir için büyük bir şans. Binali Yıldırım'ın ülkemizin her köşesinde hizmeti vardır. Binali Yıldırım nasıl ki İzmir için bir lütuf ise Bayraklı için teminatımız da İsmail Sarı'dır" dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bayraklı'nın her bir karesinde hatıraları olduğunu ifade eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, açılışlar sırasında çocukluk ustalarını görünce duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan AK Partili Sarı, "Her birinizi tek tek tanıyorum. En yaşlınızdan en gencine... Sizleri gördükçe anılarımı yeniden yaşıyorum. Buradaki herkes gibi benimde bu evlerde emeğim var. Ustalarımdan işi öğrenirken neler yaşadığımızı unutmuyorum. Bir tuğla alırken ne zorluklar yaşadığımızı unutmuyorum. Ben de gecekondu evinde büyüdüm. 6 kişinin küçücük bir evde yaşamasını en iyi bilenlerdenim. Burada olan herkese minnettarım. Hepinize teşekkürler" ifadelerinde bulundu.

Bayraklı'da AK Parti'ye üye olan vatandaşların sayısının her geçen gün arttığını söyleyen İsmail Sarı, "Bayraklıların partimize olan ilgisi artıyor. Halkın teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Bunun için azimle çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Açılışlar sırasında AK Partili Şengül ve Sarı, vatandaşlarla sık sık hatıra fotoğrafı çekildi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen ikili, sık sık notlar aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da 'Ak Nokta' Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement