Bayraklı'da Çocuklara Drama Kursu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Çocuklara Drama Kursu

Bayraklı\'da Çocuklara Drama Kursu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, çocukların kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri ve öz güvenini artırması amacıyla drama kursu düzenleniyor.

26.08.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, çocukların kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri ve öz güvenini artırması amacıyla drama kursu düzenleniyor.

Bayraklı ilçesinde, 7'den 70'e her yaş grubuna hitap eden Bayraklı Belediyesi, farklı alanlarda düzenlediği kurslarıyla da dikkat çekiyor. Bu kursların başında da drama gelirken, kursa katılan çocuk ve gençler bağımsız olarak düşünebilme, yeni şeyler üretebilme, hayal gücünü daha iyi kullanabilme gibi bir çok konuda yeteneğini geliştiriyor. Yoğun ilgi gören drama eğitimleri çoklu gruplar halinde gerçekleştiriliyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, drama kursunun önemli olduğunu ifade ederek, "Drama çocukların kendilerini ifade edebilme, beden dilini kullanabilme ve iç dünyalarını rahatça dışa vurabilmeleri üzerine egzersizlerle kendilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. İlkokul çağından itibaren birey olmanın ne demek olduğunu, insan ilişkilerini anlamalarını, kendileriyle ve çevreleriyle barışık olmalarının onlara katacağı artıları göstermek ve sağlamak drama kursuyla mümkün oluyor. Biz de Bayraklı Belediyesi olarak bu faydalı çalışmayı çocuklarımızı için ücretsiz olarak sağlıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Çocuklara Drama Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement