Bayraklı'da Çocukların Tiyatro Mutluluğu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Çocukların Tiyatro Mutluluğu

Bayraklı\'da Çocukların Tiyatro Mutluluğu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, yarıyıl tatilinde tiyatro izleyen minikler keyifli dakikalar geçirdi.

06.02.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yarıyıl tatilinde tiyatro izleyen minikler keyifli dakikalar geçirdi.

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sömestr tatiline giren çocukların eğlence dolu yarıyıl tatili geçirmesi için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Çocuklar ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Aşık Veysel rekreasyon alanındaki buz pistinde patenle kayarak Sasalı'da bulunan Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret etti.

Çocuklar için bir başka tatil sürprizi de tiyatro gösterileri oldu. İlk gösterim 3 Şubatta "Vitaminler mi? Mikroplar mı?" isimli tiyatro oyunu ile başlarken, takip eden günlerde çocuklar "Mutluluk ormanı", "Alaycı Burli" ve "En iyi arkadaş" adlı tiyatro oyunlarını ücretsiz olarak izleyerek tatil keyfini çıkardı. Tiyatroların gösterildiği salonlar ise tıka basa doldu.

Öğrenciler için güzel bir yarıyıl tatili sunduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kültür gezileri ve tiyatro etkinlikleri ile çocuklarımıza eğlenceli bir tatil yaşatarak zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağladık. Özellikle hayatlarında ilk defa bu etkinliklere katılan çocuklarımız için unutulmaz bir tatil programı oldu" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Çocukların Tiyatro Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement