Bayraklı'da Dostluk Kazandı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Dostluk Kazandı

Bayraklı\'da Dostluk Kazandı

Bayraklı Belediyesi’nin, personel ile dayanışmayı artırmak, sosyal bağları güçlendirmek amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği birimler arası Başkanlık Futbol Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu.

05.09.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi'nin, personel ile dayanışmayı artırmak, sosyal bağları güçlendirmek amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği birimler arası Başkanlık Futbol Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. 8 takımın katıldığı ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvada şampiyonluğu Temizlik İşleri Müdürlüğü kazandı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen birimler arası "Bayraklı Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası" Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Turnuvaya 8 takım katıldı. Çekişmeli müsabakaların yaşandığı etkinlikte, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki grup elemeleri usulüne göre oynanan maçlar sonrası, yarı final ve final müsabakaları gerçekleştirildi. Şampiyonluk ipini göğüsleyen takım ise Temizlik İşleri Müdürlüğü oldu. Spor Kulübü takımı ikinci olurken, üçüncülüğü Mali Hizmetler Müdürlüğü, dördüncülüğü de Destek Hizmetleri Müdürlüğü elde etti.

Spor Kulübü ile Temizlik İşleri'nin finalde karşılaştığı kapanış maçlarıyla son bulan turnuvada dereceye girenlere kupaları takdim edildi. Bunun yanı sıra turnuvada öne çıkan başarılı takım ve sporcular ile organizasyonda emeği geçenlere de madalya verildi. Sporcular, düzenlenen törende ödüllerini Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın elinden aldı.

KARABAĞ'DAN SALON MÜJDESİ

Spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bir seneyi daha geride bıraktık. Adalet Mahallesi'nde yaptığımız spor salonumuz yakın zamanda bitiyor. Futbolun yanında voleybol, basketbol, hentbol, yüzme gibi başka branşlarda da turnuvalar düzenlemeyi planlıyoruz. Bu yıl da turnuvaya katılan tüm takımları ve sporcularımızı kutluyorum." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Dostluk Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement