Bayraklı'da Kariyer Günü - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Kariyer Günü

Bayraklı\'da Kariyer Günü

Bayraklı Belediyesi kentin farklı üniversitelerinin destek verdiği kariyer günü düzenliyor.

13.01.2016 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi kentin farklı üniversitelerinin destek verdiği kariyer günü düzenliyor. 16 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacak bu özel güne Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak.

Kariyer gününe Katip Çelebi, Gediz, İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi ile Ottoman&Ottoman Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık destek verecek. Postacılar Mahallesi'ndeki İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde düzenlenecek kariyer gününde doktorluk, diş hekimliği, hemşirelik, avukatlık, psikolog, sosyolog, iktisat, işletme, ekonomist, elektrik-elektronik mühendisliği, makine mühendisi, inşaat mühendisi, tercüman, mimar, peyzaj mimarı ve bilgisayar programcılığı üzerine tanıtım yapılacak.

Bu mesleklerde eğitim görmüş isimler, gençlere tecrübelerini anlatacak. Gençlerin sorularını yanıtlayacak. Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM) öğrencileri de bu kariyer gününün misafiri olacak.

TECRÜBELERİNİ AKTARACAKLAR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kariyer gününün önemine dikkat çekerek, "Gençlerimiz özellikle üniversitelerde seçecekleri bölümlerle ilgili bilgi sahibi olması gerekiyor. Örneğin makine mühendisi ne yapar, iş olanakları nelerdir, bu bölümle ilgili üniversitelerde ne gibi dersler vardır gibi sorulara gençlerimiz yanıt bulabilecek. Üniversitelerden gelecek arkadaşlarımız kendi alanlarıyla ilgili gençlerimizi bilgilendirecek. Tecrübelerini aktaracak. Tüm gençlerimizi düzenleyeceğimiz kariyer gününe bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Kariyer Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement