Bayraklı'da Kazanan Kardeşlik Oldu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Kazanan Kardeşlik Oldu

Bayraklı\'da Kazanan Kardeşlik Oldu

Bayraklı Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası sona erdi.

12.08.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü final karşılaşmasında 2-0 yenen Spor İşleri Müdürlüğü oldu. Şampiyonlar ve centilmenler ödüllerini Başkan Hasan Karabağ'ın elinden aldı.

Bayraklı Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Başkanlık Futbol Turnuvası üçüncülük-dördüncülük ve final maçının oynanmasıyla son buldu. Tüm organizasyona ev sahipliği yapan Şehit Ümit Boz Tesisleri'nde düzenlenen final karşılaşmasında Spor İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü 2-0 yenerek şampiyon oldu. Final müsabakasını izleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ daha sonra sporculara ödül vermek için düzenlenen törene katıldı.

"BAYRAKLI'YA SPOR TESİSLERİ KAZANDIRDIK"

Müdürlükler arası dördüncü futbol turnuvasını düzenlediklerini hatırlatan Başkan Karabağ, "Göreve gelir gelmez ilk yaptığımız işlerden biri spor tesisleriydi. Bu sahayı yapıncaya kadar canımız çıktı. 'Buraya saha mı olur?' dediler. Halbuki Bayraklı'da resmi maçların oynanacağı bir tesis bile yoktu. Bunu yaptık ardından Doğançay'ı yaptık, salonumuzu yaptık. Halı sahalar yapıyoruz, daha da geliştireceğiz. Yakında kapalı yüzme havuzu yapacağız. Bütün bunları buranın gençliği için yapıyoruz. Bu turnuva birimler arası kardeşliği dostluğu pekiştirme adına iyi bir fırsat. Tüm çalışma arkadaşlarımı centilmence mücadele ettikleri için tebrik ediyorum" dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Başkan Karabağ konuşmasının ardından emeği geçen hakemlere ve organizasyon çalışanlarına plaket takdim etti. Karabağ, dördüncü olan Temizlik İşleri, üçüncü olan Kültür Müdürlüğü ve ikinci olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve şampiyon olan Spor Müdürlüğü oyuncularına kupalarını verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Kazanan Kardeşlik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement