Bayraklı'da Öğrencilerin Başarısı Göz Dolduruyor - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Öğrencilerin Başarısı Göz Dolduruyor

Bayraklı\'da Öğrencilerin Başarısı Göz Dolduruyor

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu öğrencilerinin atletizm, masa tenisi, futbol ve güreş dallarında yakaladığı başarı göz dolduruyor.

15.04.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu öğrencilerinin atletizm, masa tenisi, futbol ve güreş dallarında yakaladığı başarı göz dolduruyor.

Bayraklı ilçesindeki Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu öğrencilerinin her biri, ayrı ayrı spor dalıyla uğraşıyor. Öğrenciler, masa tenisi, futbol ve güreş dallarında düzenlenen müsabakaları dereceyle tamamlarken, öğrencilerin bu başarısı ise takdir topluyor. Aynı zamanda Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan öğrenciler, atletizmde küçük kızlar erkekler ve yıldız kızlarda ilçe birincisi, masa tenisinde yıldız kızlarda Bayraklı ilçe birincisi, küçük kızlarda ilçe birincisi ve il üçüncüsü oldu. Futbolda küçük erkekler Bayraklı grup ikincisi olan öğrenciler, güreşte ise 13-14 yaş kategorilerinde grekoromen ve serbest stil dalında Türkiye grup birinciliği, İzmir şampiyonluğu, ikinci ve üçüncülüğünü elde etti.

Öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Hepsini yürekten kutluyorum. Başarılarını yakından takip ediyorum. Onlar hem bizim öğrencilerimiz hem de belediyemizin sporcuları. Derslerinde olduğu kadar yarıştıkları branşlarda da başarılı çocuklar. Okulun bulunduğu bölgeye bir spor salonu yaptık. Kulübümüzle birlikte sporcularımız salondan faydalanıyor. Spora yatırım yaparak geleceğe yani çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya ise, açıklamalarında şunları kaydetti:

"Biz bütün öğrencilerimize Bayraklı olarak sportif ve sosyal alanda önleri açıyoruz. Tam arkalarında tam destekçileriyiz. Bu konuda Bayraklı'da oldukça şanslılar çünkü salon açısından çalışacak alanlar buluyoruz. Türkiye ile de kalmayacağız. Ülkeyi aşıp Uluslararası arenada da Bayraklı'yı temsil edeceğimize inanıyorum. Bunda da çok samimi ve eminim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Öğrencilerin Başarısı Göz Dolduruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement