Bayraklı'da Örnek İşbirliği - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Örnek İşbirliği

Bayraklı\'da Örnek İşbirliği

Bayraklı Belediyesi, Bayraklı Halk Eğitim Merkezi ile imzaladığı protokolle 5 yıldır sürdürdüğü işbirliğine devam kararı aldı.

08.02.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi, Bayraklı Halk Eğitim Merkezi ile imzaladığı protokolle 5 yıldır sürdürdüğü işbirliğine devam kararı aldı. Geride kalan yıllarda binlerce kursiyere meslek edindirme kursu açıp yüzlercesini de meslek sahibi yapan Bayraklı Belediyesi vatandaşların ihtiyaçlarına göre yeni kurslar açıyor.

Bayraklı Belediyesi ile Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezinin yıllardır sürdürdüğü işbirliği bu yıl da katlanarak devam ediyor. Açılan kurslara vatandaşlar yoğun ilgi göstermesi yüzleri güldürüyor. Geçtiğimiz yıl yaklaşık bin kişi belediye ile Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa açtığı aile ve çocuk eğitimi, İngilizce (yetişkin), bilgisayar, kurdele nakışı, dekoratif ev tekstili, kırkyama, yağlı boya resim, takı tasarım, kuaför, el nakışları, makine nakışı, giyim, bağlama, aerobik ve ahşap boyama kurslarına kayıt oldu. Bunların dışında açılmasını isteyen kurslar için en az 12 kişinin başvuruda bulunması gerektiğini belirtildi.

BİRLİKTE ÇALIŞMA KÜLTÜRÜ YAKALADIK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Çelikkaya'yı geçtiğimiz günlerde makamında ağırladı. Başkan Karabağ, Halk Eğitim Merkezi ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Belediyemiz Halk Eğitim Müdürlüğü her sene birlikte çalışma kültürünü yakaladı. 25 Semt Merkezi'nde ortaklaşa yaptığımız meslek edindirme kurslarımızı yeni protokolle sürdürmeye devam edeceğiz. Başka yeni projelerimiz de olacak. Bundan sonraki projelerde iki kamu kurumu olarak biz halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

KURSLARA YOĞUN İLGİLİ VAR

Başkan Karabağ, belediyenin açtığı kurslara yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, "Farklı alanlarda çok sayıda kursumuz var. Gelen talepler neticesinde yeni kurslar açıyoruz. Bayraklılı hemşerilerimizin kurslara yoğun bir ilgisi var. Vatandaşlarımız açılan bu ücretsiz kurslardan oldukça memnun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Örnek İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement