Bayraklı'da Semt Merkezleri Rekor Kırdı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Semt Merkezleri Rekor Kırdı

Bayraklı\'da Semt Merkezleri Rekor Kırdı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından kurulan semt merkezlerinden şuana kadar 168 bin kişinin faydalandığı bildirildi.

06.07.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından kurulan semt merkezlerinden şuana kadar 168 bin kişinin faydalandığı bildirildi.

Bayraklı Belediyesi'nin prestij projelerinden biri olan semt merkezleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Bayraklı'nın 23 mahallesinde toplamda 27'ye ulaşan semt merkezleri, genç yaşlı herkese hizmet veriyor. 2015 yılının Mayıs ayı sonuna kadar bu merkezlerden şuana kadar 168 bin 204 kişi yararlanırken, Bayraklı Belediyesi de bu anlamda ulaşılması zor bir rekorun altına imza attı.

Semt merkezlerinin Bayraklı Belediyesi'nin birer şubesi gibi olduğuna dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Semt Merkezlerimize vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarımız bazı mahallelerimizde ikinci bir semt merkezinin açılması için başvuruda bulunuyor. Bu merkezler sayesinde dilek, istek ve şikayetler alınıyor, erzak ve eşya yardım talepleri ulaştırılıyor. Belediyemizin kültürel ve sosyal etkinlik duyuruları yapılıyor. Kadınlarımız ve çocuklarımız ücretsiz kurslardan faydalanıyor. Dikiş nakıştan okuma yazmaya kadar çok geniş bir yelpazede bu merkezlerde kurslar düzenliyoruz. Yıl sonlarında da üretilen ürünlerin sergilerini açarak kurulan Kadın Kooperatifi aracılığı ile satışını sağlıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Semt Merkezleri Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement