Bayraklı'dan 23 Nisan'a Özel Kutlama - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'dan 23 Nisan'a Özel Kutlama

Bayraklı\'dan 23 Nisan\'a Özel Kutlama

Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Bayraklı’nın 23 mahallesinden bin 230 çocuk, bir araya gelerek “Atam izindeyiz” yazacak, ardından Model grubu sahne alacak.

13.04.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Bayraklı'nın 23 mahallesinden bin 230 çocuk, bir araya gelerek "Atam izindeyiz" yazacak, ardından Model grubu sahne alacak.

Bayraklı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da ülke genelinde ses getirecek bir görsel şölenin altına imza atacak. Bayraklı'nın 23 mahallesinden bin 230 çocuk, 18.00'da bando eşliğinde Smyrna Meydanı'na yürüyecek, ardından bir araya gelerek "Atam izindeyiz" yazacak. Etkinliğin ardından Model grubu bir konser verecek.

PROVALAR SEMT EVLERİNDE SÜRÜYOR

Tamamı gönüllülerden oluşan çocuklar çalışmalarını Bayraklı Belediyesi'nin açtığı semt evlerinde sürdürüyor. Çocuklar, tiyatro oyunlarını 21 Nisan'da Yamanlar'daki Nazım Hikmet Alanı'nda, 22 Nisan'da ise Bölge Metro Kafe'de sergileyecek.

BAŞKAN KARABAĞ'DAN DAVET

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geçtiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda unutulmayacak bir organizasyonun altına imza attıklarını belirterek, "Cumhuriyetimizin 91. yıldönümünde bin 923 kişi ilk olarak zeybek oynadı ardından da 1923 rakamını oluşturdu. Bunu Smyrna Meydanı'na gelip ya da televizyonlarından izleyen herkesin gözleri yaşardı. Muhteşem bir gösteriydi. Atatürk'ün unutturulmaya çalışıldığı bir dönemde bu etkinlik çok önemiydi. Şimdi de Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'da dev bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız bir araya gelerek, 'Atam izindeyiz' yazacaklar. Bu anlamda da önemli bir mesaj verecekler. Heyecanımız büyük. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Tüm hemşehrilerimizi 23 Nisan'da saat 18.00'da Smyrna Meydanı'na bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'dan 23 Nisan'a Özel Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement