Bayraklı Kırmızı-beyaza Büründü - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Kırmızı-beyaza Büründü

Bayraklı Kırmızı-beyaza Büründü

Bayraklı Sevgi Yolu’na dev bir Türk bayrağı asan Bayraklı Belediyesi, esnafa da binlerce kırmızı-beyazlı bayrak dağıttı.

11.08.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Sevgi Yolu'na dev bir Türk bayrağı asan Bayraklı Belediyesi, esnafa da binlerce kırmızı-beyazlı bayrak dağıttı.

Bayraklı Belediyesi son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla ilçenin en işlek caddesi olan Bayraklı Sevgi Yolu'nda esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Caddeye dev bir Türk bayrağı asan belediye çalışanları, Bayraklı Sevgi Yolu'nu kısa sürede al bayraklarla donanarak muhteşem bir görüntü oluşturdu.

Birlik ve beraberliğimizi dosta düşmana göstermek için binlerce Türk bayrağı dağıttıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Her gün şehit haberleri geliyor. Bu durum bizi derinden etkiliyor. Üzüntümüz büyük. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ancak birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Bu güzel vatanı asla böldürtmeyeceğiz, ay yıldızlı Türk bayrağını indirtmeyeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Kırmızı-beyaza Büründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement