Bayraklı'nın Gözbebeğinde Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'nın Gözbebeğinde Geri Sayım Başladı

Bayraklı\'nın Gözbebeğinde Geri Sayım Başladı

Bayraklı Belediyesi'nin yeni dönem gözbebeği yatırımları olan 75. Yıl Mahallesi Kültür Tesisi tamamlanırken, Adalet Mahallesindeki Spor Salonu inşaatında da sona gelindi.

07.07.2014 13:32  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi'nin yeni dönem gözbebeği yatırımları olan 75. Yıl Mahallesi Kültür Tesisi tamamlanırken, Adalet Mahallesi'ndeki Spor Salonu inşaatında da sona gelindi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yakın ilgisiyle yapımına başlanan tesisler vatandaşların ve sporcuların hizmetine girmek üzere geriye doğru saymaya başladı.

Işıklandırma ve havalandırma tesisatı biten spor salonunda hakem ve sporcu soyunma odaları da tamamlandı. Sıra tesisin en önemli yeri olan parke zemine geldi. Salondaki ince çalışmaların tamamlanmasının ardından parke zemin döşenerek spor salonu sporcuların hizmetine sunulacak.

Elektrik ve doğalgaz gibi tesisat işleri tamamlanmak üzere olan 75. Yıl Kültür Merkezi ise tam anlamıyla bitti. İçinde özel amaçlı spor salonu, kütüphane, resim ve bilgisayar derslikleri, düğün ve konferans salonu bulunan tesis toplam 1583 metrekare büyüklüğünde. 300 kişilik salona sahip olan tesiste vatandaşlarımızın özel günlerine de ev sahipliği yapacak. Hobi ve el beceri kurslarının verileceği tesis vatandaşlarını ağırlayacağı günü iple çekiyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'nın Gözbebeğinde Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement