Bayraklı'nın Taekwondocuları Şampiyonluklara Doymuyor - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'nın Taekwondocuları Şampiyonluklara Doymuyor

Bayraklı\'nın Taekwondocuları Şampiyonluklara Doymuyor

Bayraklı Belediyesi’nin taekwondocuları, Taekwondo Pumse Şampiyonası’nda kazandıkları kupalarla başarılarına başarı ekledi.

13.10.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi'nin taekwondocuları, Taekwondo Pumse Şampiyonası'nda kazandıkları kupalarla başarılarına başarı ekledi.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü taekwondo ekibi, Gaziemir Spor Salonu'nda düzenlenen Taekwondo Pumse Şampiyonası'nda aldığı başarılı derecelerle göz doldurdu. 13-14 yaş gurubu yıldız kızlar takımında Kamile Ece Karabulut, Simay Aygün, İrem Karabulut, erkekler grubunda ise Erkan Eryılmaz, Ömer Tekin ve Kadir Şener çekişmeli geçen müsabakaları tek tek kazanarak birinci oldu. 13-14 yaş grubu peyir kategorisinde ise Kamile Ece Karabulut ve Erkan Eryılmaz takım yarışmalarında üçüncülük elde etti. Gençler kategorisinde ferdi yarışmalarda Esat Kayan ikinci, Murat Akça üçüncü oldu. 31-40 yaş grubu kategorisinde ise Yılmaz Aygün ferdi yarışmalarda şampiyonluğu göğüslerken 51-60 yaş grubunda yer alan Taekwondo hocası Seyit Öcek ikincilik elde etti.

"FIRSATI BAŞARILARIYLA TAÇLANDIRIYORLAR"

Spora olan yatırım arttıkça başarıların da geldiğine dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Tesislerimizle geliştikçe spor yapılabilen alanlar artıyor. Sporcularımız daha modern ortamda daha uzun süreler antrenman yapma fırsatı buluyor. Hocalarımızın da yetenekli ve başarılı olması öğrencilerimiz için büyük fırsat. Onlar da bu fırsatları katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılarla taçlandırıyor. Bizlere de tebrik edip başarılar dilemek kalıyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'nın Taekwondocuları Şampiyonluklara Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement