Bayraklı'ya 301 Metrekare Kilit Parke - Son Dakika
Güncel

Bayraklı'ya 301 Metrekare Kilit Parke

Bayraklı’nın sekiz mahallesine 50 futbol sahası büyüklüğünde kilit parke döşendi.

07.12.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi ilçenin tüm sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar sekiz mahallede yaptığı çalışmada 301 bin metre kare, yaklaşık 50 futbol sahası büyüklüğünde kilit parke taşı döşedi. Kilit parke taşı döşenen Çay ve Tepekule Mahallerinde yerinde inceleme yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ “Yağmur suyu birikintisini önleyerek sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımız son derece memnun olması ise bizi mutlu ediyor” dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmaları kapsamında Adalet, Bayraklı, Merkez, Tepekule, Çay, Fuat Edip Baksı, Manavkuyu, Soğukkuyu Mansuroğlu Mahallelerinde bugüne kadar toplam 301 bin metre kare kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 50 futbol sahası büyüklüğünde bir alana kilit parke taşı yapılarak, vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadıkları sıkıntıları büyük ölçüde giderildi. Bayraklı Belediyesi ayrıca Çay ve Tepekule Mahallelerinde, beton parke, bordür taşı, yol ve tretuvar düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İşlerin tamamlandığı sokakları da gezen Başkan Karabağ'ı aralarında gören vatandaşlar yapılan hizmetten son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

“ONLARIN MEMNUN OLMASI BİZİ MUTLU EDİYOR”

Bayraklı’nın ihtiyaç duyulan her mahallesine kilit parke çalışması yapacaklarını belirten Başkan Karabağ, “Eski görünümünden daha modern ve çağdaş görünüm kazanan sokaklarımız artık özellikle yağmur suyu birikintisi sorunu ile karşılaşmayacak. Daha önce yüz binlerce kilit parke döşediğimiz mahallelerde bunu gördük ve vatandaşlarımız bundan çok memnun. İhtiyaçlar ve imkanlarımız dahilinde bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimiz hizmetlerimizden memnun olması bizi mutlu ediyor” diye konuştu. 

Bayraklı\'ya 301 Metrekare Kilit Parke
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayraklı'ya 301 Metrekare Kilit Parke - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement