Bayram'a Renkli Veda - Son Dakika
Güncel

Bayram'a Renkli Veda

Bayram\'a Renkli Veda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği üç günlük şenlik ile kutlayan İzmirli çocuklar ve aileleri, haftanın son gününü İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda doyasıya eğlenerek geçirdi.

25.04.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katıldığı coşkulu günde, bu yıl 3. kez düzenlenen "Renklerle Doğal Yaşam Parkı" konulu resim yarışmasının ödül töreni de gerçekleştirildi. Başkan Kocaoğlu, dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek kutladı.

Ödüllerini aldılar

Yarışmada İlkokul kategorisinde Alara Uranga ile Nehir Üretmen, Ortaokul kategorisinde ise Ceren Katırcı, Ataberk Şener ve Nursena Evcim dereceye girdi.

Yarışmada sergilenmeye layık görülen 50 resim ise gün boyunca Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret edenlerin beğenisine sunuldu.

Eğlence doruğa çıktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel düzenlenen şenliklerin son gününde aileleriyle birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na akın eden minikler, yüz boyama, lunapark oyunları, top havuzu, şişme oyun parkı, animasyonlar, hulahop zinciri, kırkayak, dev Jenga, dev Twister, oturarak balon patlatma, Limbo dans yarışması, merdiven golf oyunlarıyla bayram havasında bir gün geçirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayram'a Renkli Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement