Bayram Çocukları'ndan Belediye Yönetim Fikirleri - Son Dakika
Yerel

Bayram Çocukları'ndan Belediye Yönetim Fikirleri

Beyoğlu Belediyesi’nin 23 Nisan icra toplantısına katılan çocuklar, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri görevlerinin yerine geçip renkli görüntüler oluştururken, belediyecilik görevini yapmanın deneyimini yaşadı.

23.04.2015 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediyesi'nin 23 Nisan icra toplantısına katılan çocuklar, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri görevlerinin yerine geçip renkli görüntüler oluştururken, belediyecilik görevini yapmanın deneyimini yaşadı.

Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında farklı bir programa ev sahipliği yaptı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ev sahipliğinde yürütülen 23 Nisan İcra Kurulu Toplantısı'nı çocuklar gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin yerini alan çocuklar renkli görüntüler oluştururken, çocuklar Başkan Demircan'a da faaliyetler hakkında bilgiler verdiler. Keyifli dakikaların yaşandığı toplantıda Başkan Demircan çocuklar ile fikir alışverişi de gerçekleştirdi. Parkların yapılması gibi eğlenceli fikirlerin ortaya çıktığı toplantıda bir çocuğun, " Okmeydanı'nda dönüşüm yapacağım" fikri ise dikkat çekti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın altını çizmek gerektiğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Mİsbah Demircan, "Cumhuriyetimiz kurulurken Gazi Mustafa Kemal Atatürk genç cumhuriyeti geleceğin mimarlarına ve çocuklara emanet etti. Aslında biz çocuklarımızı çocuk görüyoruz ama şunu biliyoruz ki onlar bizim geleceğimiz. Onları ne kadar bu işlere hazır hale getirirsek işte o zaman cumhuriyetin de memleketin de sahibi olduklarını hissedeceklerdir. Nisan'ı bir eğlence kavramının ötesinde görüp onlara değer verdiğimizi hissettirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yeni belediye binamızda çocuklarımızla güzel bir toplantı yaptık. Onlara başkan yardımcıları, meclis üyeleri gibi sıfatlar verdik ve düşüncelerini aldık. Bunun oyun gibi görünse de çocukların üzerinde etkisinin olduğunu düşünüyorum. Her şey çocuklar için" dedi.

Toplantı sonunda Başkan Demircan, çocuklara çeşitli hediyeler vererek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayram Çocukları'ndan Belediye Yönetim Fikirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement