Bayram İznine Gelen Askerin Cüzdanı Gasp Edildi - Son Dakika
Güncel

Bayram İznine Gelen Askerin Cüzdanı Gasp Edildi

Bayram İznine Gelen Askerin Cüzdanı Gasp Edildi

Bayram için askerlik yaptığı birlikten izin alıp Adana'daki ailesini ziyarete gelen 21 yaşındaki Murat Eskici, evine 200 metre kala arkasından yaklaşan kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğradı.

18.07.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram için askerlik yaptığı birlikten izin alıp Adana'daki ailesini ziyarete gelen 21 yaşındaki Murat Eskici, evine 200 metre kala arkasından yaklaşan kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğradı. Eskici'nin boynuna sarılıp, yere yatıran şüpheli, cebindeki cüzdanı alıp kaçtı. Gasp anı, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Fevzipaşa Mahallesi'nde oturan Murat Eskici, 2 ay önce vatani görevini yapmaya gitti. Acemi eğitimini tamamlayan Eskici, hem Ramazan Bayramı'nı, hem de dağıtım iznini kullanmak için Adana'ya döndü. Merkez Otogar'da otobüsten inen Eskici, evi yakın olduğu için de servise binmek yerine D-400 Karayolu'na çıkıp yürümeye başladı. Elinde poşetle yürüyen Eskici'nin otogardan çıktığı andan itibaren takip etmeye başlayan kimliği belirsiz saldıran, bir süre sonra yanına yaklaştı. Boynuna sarıldığı Murat Eskici'yi yere yatıran saldırgan, genç askeri etkisiz hale getirdi. Yerden kalkmaya çalışan Murat Eskici'nin vücuduna ayağı ile bastıran saldırgan, cebindeki cüzdanı aldı. Askerin cüzdanını aldıktan sonra koşmaya başlayan gaspçı, ara sokağa girerek gözden kayboldu. Olay anı da bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Askeri kimlik, izin belgesi ve 150 lira parası bulunan cüzdanını çaldıran Murat Eskici, ailesini ve 155'i arayıp durumu haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, işyerinin güvenlik kamerasını izleyip saldırganın eşkalini belirledi. Olay ile ilgili araştırma yapan polis ekipleri, Murat Eskici'nin çalınan cüzdanını buldu. Cüzdandaki parayı alan gaspçının, askeri kimlik ile Murat Eskici'nin izin belgesini attığı belirlendi. Otobüsten indikten 10 dakika sonra soyulduğunu söyleyen Murat Eskici, "Kendi mahallemde, hem de gündüz gözü ile böyle bir olay başıma geldi. Kamera kayıtları olmasaydı, soyulduğumu bile anlatamazdım. Askeri kimlik ve izin belgem de içindeydi. Bulunamasaydı askerliğim yanardı" diye konuştu.

Polis, eşkali belirlenen gasp zanlısını yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayram İznine Gelen Askerin Cüzdanı Gasp Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • VATANDAŞ: ASLINDA ASAYİŞ BÜYÜK GARAJDA ARTTIRILMALI VE BÜYÜK GARAJ KALKMALI YERİ..POLİS ARTTIRILMALI TEK CARE...CEZALAR ARTTIRILMALI 3 0 Yanıtla

Advertisement