Bayram Öncesi Engellileri Sevindiren Hizmet - Son Dakika
Güncel

Bayram Öncesi Engellileri Sevindiren Hizmet

Bayram Öncesi Engellileri Sevindiren Hizmet

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, engelli, yaşlı hastaların evlerine giden belediye ekipleri, ücretsiz kuaför hizmeti vererek vatandaşları bayrama hazırlıyor.

14.07.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, engelli, yaşlı hastaların evlerine giden belediye ekipleri, ücretsiz kuaför hizmeti vererek vatandaşları bayrama hazırlıyor.

Bayraklı ilçesinde, Ramazan Bayramı öncesi engelli vatandaşlar unutulmadı. Başlatılan çalışma kapsamında engelli, yaşlı ve yatalak hastaların evlerine kadar giden Bayraklı belediyesi ekipleri, vatandaşlara ücretsiz kuaförlük hizmeti verdi. Kadınların saçları kesilirken, erkekler ise sinek kaydı tıraşla bayrama erken hazırlandı. İki yıldır yürütülen proje kapsamında, haftanın her günü ortalama altı engelli vatandaşın evine gidilerek hizmet verdiği belirtildi. Hizmetten faydalanmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşların (0232) 341 00 66 numaralı telefonu arayarak randevu alabileceği bildirildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçelerinde tüm vatandaşlara eşit hizmet götürdüklerini belirterek, "Bayraklı'da engelli sayısı fazla. Bu yüzden bir engelli merkezi kurduk. Merkezimizde onların tüm ihtiyaçları belirleniyor ve sorunlarına çözüm üretiliyor. Her bayram öncesi olduğu gibi engelli kardeşlerimizin evlerine giderek onları bayrama hazırladık. Onların mutluluğu bizim de sevincimiz oluyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayram Öncesi Engellileri Sevindiren Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement