Bayram Öncesi Sevindirdiler - Son Dakika
Yerel

Bayram Öncesi Sevindirdiler

Bayram Öncesi Sevindirdiler

Kula Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kurban bayramı öncesi 600 kişiye nakdi yardımda bulundu.

03.10.2014 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kurban bayramı öncesi 600 kişiye nakdi yardımda bulundu. Yapılan açıklamada 52 kişiye 500, 548 kişiye de 250 lira olmak üzere toplam 163 bin TL nakdi yardım yapıldığı bildirildi.

Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez kurban öncesi yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Kula Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından belirlenen 600 kişiye Kurban Bayramı öncesinde para yardımı yaptık. Bu aileler ile ilgili vakıf yetkililerimiz gerekli araştırmayı yaparak ihtiyaç sahibi oldukları kanaatine vardılar. Ardından devlet tarafından sağlanan ödenekle bu kişilerin banka hesap numaralarını istedik ve paraları banka hesaplarına yatırıldı. Para yardımı yapılan 600 vatandaşımızdan 52 vatandaşımıza 500 Türk lirası yardım yapılırken, kalan 548 vatandaşımıza da 250 TL olmak üzere 163 bin Türk lirası para yardımı yapıldı. Bu 163 bin TL'nin 75 bin 250 TL'si Ankara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından karşılanırken, 87 bin 750 TL de Kaymakamlık olarak tarafımızdan Sosyal Yardımlaşma Vakfı'mıza gönderilmiş ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları karşılanmıştır" dedi.

Kaymakam Hakyemez, vakfa başvuru yapan tüm ihtiyaç sahiplerinin durumunun kaymakamlık tarafından değerlendirildiğini ve gerekli yardım uygun görüldüğü takdirde mutlaka yapıldığını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayram Öncesi Sevindirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement