Bayram Öncesinde Termal Otellere Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Bayram Öncesinde Termal Otellere Büyük İlgi

Bayram Öncesinde Termal Otellere Büyük İlgi

Türkiye’nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Ramazan Bayramı öncesinde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

14.07.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Ramazan Bayramı öncesinde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Kozaklı Termal Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal yaptığı açıklamada, sıcaklığı 98 dereceye ulaşan şifalı suları ile ünlü Kozaklı ilçesinin son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla 8 bin'e yakın yatak kapasitesine ulaştığını ve Türkiye'nin en büyük termal turizm merkezlerinden biri haline geldiğini kaydetti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki termal tesislerde doluluk oranının arttığını söyleyen Ünal, bayram öncesi yapılan rezervasyonlarla birlikte doluluk oranının şimdiden yüzde 100 seviyesine ulaştığını belirtti.

Türkiye'nin her bölgesinden yoğun bir taleple karşılaştıklarını, bu ilginin termalin öneminin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de anlaşılmaya başlanmasından kaynaklandığını ifade eden Ünal, tatilcilerin ilçedeki konaklama tesislerinde bayram süresince 40 ila 150 TL arasında konaklama imkanına sahip olduklarını kaydetti. Ünal, "Kozaklı termal turizmde Türkiye sınırlarını aşıp dünyanın pek çok ülkesinde tanınmaya başlandı. Yapılan lüks otelleri ve termal suyu ile Kozaklı, Türkiye'nin en önemli termal merkezi oldu diyebiliriz. Yaklaşan bayram tatili hem tatilcilerin hem de tesis işletmecilerinin yüzünü güldürdü. Tesisler tam doluluğa ulaştı. Tatilcilerin büyük kısmı 16 Temmuz Perşembe Arefe günü otellerine giriş yapacak. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde sorunsuz ağırlamak için bütün otellerimiz hazırlıklarını tamamladı. Tatil boyunca misafirlerimizi fiziksel olarak rehabilite ettiğimiz gibi ruhsal olarak da rehabilite edip evlerine göndereceğiz. Otellerimiz canlı müzikten, yarışmalara, resim kursundan, yüzme kurslarına her gün farklı etkinliklerle müşterilerine unutulmaz bir tatil geçirmeyi hedefliyor" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayram Öncesinde Termal Otellere Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Dede: Birde hizmet verilse 0 0 Yanıtla

Advertisement