Son dakika Bayram haberleri, Bayram son dakika, son dakika Bayram

Son Dakika Bayram Haberleri

  • Azerin'den Amasya'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel konser
    02:13 Azerin'den Amasya'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel konser

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi'nin düzenlediği özel konserde sahne alan Azerin, Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi ve vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Çanakkale'yi geçilmez kılan şehit ve gazileri anarak duygusal bir konuşma yaptı. Amasya Belediye Başkanı da sanatçıya teşekkür etti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi
    22:56 Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

    Muğla Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı kapsamında, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık'ın da katıldığı programda, şehitler için dua edildi ve konuşmalar yapıldı. Vali Akbıyık, şehit yakınları ve gazilerin önemine vurgu yaparak, onlara minnet ve şükranlarını iletti.

  • Kars'ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    22:14 Kars'ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Kars'ta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi.

  • Muş'ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi
    21:28 Muş'ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

    Muş'un Malazgirt ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

  • AK Parti İl Başkanı ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı taşlı saldırıyı kınadı
    21:11 AK Parti İl Başkanı ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı taşlı saldırıyı kınadı

    AK Parti İl Başkanı Vahap Alma ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin, Artuklu Belediye Başkan adayı Mehmet Tatlıdede'nin seçim aracına düzenlenen taşlı saldırıyı kınadı. Saldırıda sürücü yaralandı. Alma ve Erin, olayı kınayarak hukuki çalışmaların başlatıldığını belirtti.

  • AK Parti Düzce İl Teşkilatı, Saldırıları Kınadı
    19:09 AK Parti Düzce İl Teşkilatı, Saldırıları Kınadı

    AK Parti Düzce İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında asılan afiş ve reklam panolarına yönelik saldırıları kınadı. İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük'ün katılımıyla düzenlenen basın açıklamasında, saldırıları gerçekleştirenlerin kim olduklarını bildiklerini ve hukuki süreçleri başlatacaklarını belirtti. Ayrıca, diğer siyasi parti yöneticilerini de aynı tavrı sergilemeye davet etti.

  • Amasya Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı
    19:06 Amasya Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı

    Amasya'da Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanan 600 yataklı Amasya Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Hastanede 370 adet sismik deprem izölatörü sayesinde muhtemel bir deprem anında sağlık hizmetlerinin aksamadan devam etmesi sağlanacak.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye sağlık alanında önemli ilerlemeler kaydetti
    17:56 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye sağlık alanında önemli ilerlemeler kaydetti

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Amasya Devlet Hastanesi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sağlık alanındaki yatırımlarını ve gelişimini vurgulayarak, ülkenin dünyanın en önemli sağlık turizmi merkezlerinden biri haline geldiğini belirtti. Yılmaz, ayrıca Amasya'ya yapılacak olan yeni hastanenin çevre illere de hizmet vereceğini ve deprem izolatörü teknolojisiyle donatılacağını söyledi.

  • Amasya'da 600 Yataklı Devlet Hastanesi Temeli Atıldı
    17:42 Amasya'da 600 Yataklı Devlet Hastanesi Temeli Atıldı

    Amasya'da Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak 600 yataklı Amasya Devlet Hastanesi'nin temeli, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın da katıldığı törenle atıldı. Hastanede 370 adet sismik deprem izölatörü sayesinde muhtemel bir deprem anında sağlık hizmetlerinin aksamadan devam etmesi sağlanacak. Bu önemli sağlık yatırımının 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Halkın taleplerinin kavgasını yapacağım
    17:20 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Halkın taleplerinin kavgasını yapacağım

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Gazipaşa'da yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Tayyip Erdoğan ile kavga etmek istemediğini belirterek, emeklinin, köylünün, işsizin ve gençlerin hakları için mücadele edeceğini söyledi. Özel, ayrıca Antalya'nın üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini vurguladı ve emeklilerin ittifakının en güçlü ittifak olduğunu ifade etti.

  • Filistin Büyükelçisi: İsrail bölgede projeyle çizilmiş bir devlettir
    17:01 Filistin Büyükelçisi: İsrail bölgede projeyle çizilmiş bir devlettir

    Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, İsrail'in bölgede projeyle çizilmiş bir devlet olduğunu ve Filistin halkının bunun kurbanı olduğunu söyledi. Mustafa, İsrail'in uluslararası hukuku hiçe saydığını ve Filistin topraklarını işgal etmeye devam ettiğini belirtti. Panelde konuşan diğer katılımcılar da İsrail-Filistin çatışmasının temel kaynağının Batı olduğunu vurguladılar.

  • Mersin Liman Yolu'nda Yenileme Çalışmaları Tamamlandı
    16:32 Mersin Liman Yolu'nda Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin girişinde bulunan ve limana giriş-çıkış yapan ağır tonajlı araçların sıklıkla kullandığı yolu yeniledi. Yapılan çalışmalar sonucunda yol daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

  • AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın: '28 Şubat 3 yıl sürdü'
    15:45 AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın: '28 Şubat 3 yıl sürdü'

    AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, " 28 Şubat bin yıl sürecek dediler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu sayesinde 3 yıl sürdü" dedi.

  • 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi
    14:53 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi

    Samsun, Tokat, Sinop, Amasya, Kastamonu, Çorum ve Çankırı'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören ve programlar düzenlendi.

  • Malazgirt'te Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Töreni Düzenlendi
    14:50 Malazgirt'te Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Töreni Düzenlendi

    Muş'un Malazgirt ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

  • Elazığ'ın Keban ilçesinde Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
    14:22 Elazığ'ın Keban ilçesinde Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi

    Elazığ'ın Keban ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

  • İtalya'da İlkokulun Ramazan Bayramı Tatili Kararı Tartışma Yarattı
    14:07 İtalya'da İlkokulun Ramazan Bayramı Tatili Kararı Tartışma Yarattı

    İtalya'nın kuzeyindeki bir ilkokulun Ramazan Bayramı'nın ilk gününü tatil ilan etmesi, aşırı sağcı politikacılar tarafından eleştirildi. Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini, bu kararın İtalya'nın değerlerine aykırı olduğunu savundu. Okulun müdürü ise tatil kararını herkese eşit haklar garanti etmek için aldıklarını belirtti. Karar, aşırı sağcı Lig Partisi tarafından da eleştirildi. Belediye Başkanı ise okulun kararını medeniyet göstergesi olarak destekledi.

  • Sivas İlçelerinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Törenleri Düzenlendi
    14:00 Sivas İlçelerinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Törenleri Düzenlendi

    Sivas'ın Ulaş, Zara, Hafik ve Şarkışla ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Ulaş, Zara, Hafik ve Şarkışla ilçelerindeki programlarda çelenk sunumu, İstiklal Marşı okunması, öğrenciler tarafından gösterilerin sunulması ve ödül töreni gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

  • 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri
    13:13 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri

    Rize, Artvin, Giresun, Bayburt, Ordu, Gümüşhane ve Trabzon'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törenlerde çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve şehit mezarlarına karanfil bırakılması gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Törenlere valiler, belediye başkanları, üniversite rektörleri, askeri yetkililer, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

  • Hakan Tütüncü: Antalya'nın altın çağını başlatacağız
    12:10 Hakan Tütüncü: Antalya'nın altın çağını başlatacağız

    Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez ilçesinde yapılan Yeşilyurt Mahalle Buluşması'nda konuşarak Antalya'nın altın çağını başlatacaklarını söyledi.

  • Ordu'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümü anma programı düzenlendi
    12:10 Ordu'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümü anma programı düzenlendi

    Ordu'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma programında, çelenkler sunuldu, İstiklal Marşı okundu, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dua edildi. Programda yapılan konuşmalarda şehitlerin önemi vurgulandı ve Vali tarafından Şehitlik Şeref Defteri imzalandı.

  • Afyonkarahisar'da Ramazan Ayına Özel Haşhaşlı Tahinli Pide Büyük İlgi Görüyor
    11:03 Afyonkarahisar'da Ramazan Ayına Özel Haşhaşlı Tahinli Pide Büyük İlgi Görüyor

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayına özel yapılan haşhaşlı tahinli pide, damak çatlatan lezzeti ve tok tutma özelliğiyle büyük ilgi görüyor. İlçe halkı, Ramazan ayında iftar saatine yakın zamanlarda yapılan pideye büyük ilgi gösteriyor. Pidenin içerisine haşhaş, tahin ve sıvı yağ karışımı bir miktarda isteğe göre şeker katılıyor. Usta ellerde ince şekilde açılan hamur, tahin ve haşhaş karışımı ile karıştırılarak 4'e katlanıp yaklaşık 1.5 saat dinlenmeye bırakılıyor. Dinlendirilen hamur daha sonra pide ustaları tarafından açılarak fırına sürülüp pişiriliyor. Haşhaşlı tahinli pide, özellikle sahur yemeklerinde tok tutması özelliği nedeniyle tercih ediliyor.

  • Burhaniye'de Sübeylidere Gece Güreşleri devam edecek
    11:01 Burhaniye'de Sübeylidere Gece Güreşleri devam edecek

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 7 yıl önce başlatılan Sübeylidire Gece Güreşlerinin devam edeceği açıklandı. Güreş takviminin bayram sonrası belli olacağını anlatan Sübeylidere muhtarı Mustafa Demir, güreş geleneğini yaşatacaklarını söyledi. Güreşlerin bu yıl ilk kez Ramazan dışında yapılacağı belirtildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da müjdelerle karşılandı
    10:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da müjdelerle karşılandı

    AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya mitinginde 110 binden fazla kişinin katılımıyla büyük bir coşku yaşandığını belirterek, Erdoğan'ın Konya'ya müjdelerle geldiğini söyledi. Başkan Angı, Konya'ya 2 yeni sağlık tesisi müjdesi verildiğini ve Konya'nın AK Parti'nin şehri olduğunu vurguladı.

  • Emeklilere bayram ikramiyesinde EYT ayrıntısı
    10:29 Emeklilere bayram ikramiyesinde EYT ayrıntısı

    2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacak bayram ikramiyeleriyle ilgili EYT ayrıntısı ortaya çıktı. Buna göre emeklilik dilekçesini 31 Mart'tan önce verenler ikramiyeye hak kazanırken 1 Nisan'dan sonra verenler sadece Kurban Bayramı ikramiyesini alacak.

  • Sandıklı'da Sahur Vaktinde Tüketilen Haşhaşlı Tahinli Pideler
    10:06 Sandıklı'da Sahur Vaktinde Tüketilen Haşhaşlı Tahinli Pideler

    Sandıklı'da sahur vaktinde kahvaltılık yiyeceklerle birlikte tüketilen haşhaşlı tahinli pideler, odun ateşinde pişirilerek lezzetlendiriliyor. İçeriğinde haşhaş ezmesi, tahin ve şeker bulunan karışım, yoğrulmuş hamur ile birleştirilerek kat kat açılıyor ve haşhaş ezmesi sürülerek dinlendiriliyor. Ardından pide şekline getirilen hamur, tepsilere yerleştirilerek fırında pişiriliyor. Yaklaşık 15 dakikada hazır olan pideler, kısa sürede tükeniyor. Fırın ustaları, odun ateşinde pişirilen haşhaşlı pidelerin daha lezzetli olduğunu belirtiyor.

  • Arnavutköy Belediyesi 89 projenin açılışını gerçekleştirdi
    17 Mar Arnavutköy Belediyesi 89 projenin açılışını gerçekleştirdi

    Arnavutköy Belediyesi tarafından tamamlanan 89 proje, Hadımköy Meydanı'ndaki açılış töreniyle hizmete sunuldu. Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yatırımların AK Parti'nin hizmet anlayışının bir sonucu olduğunu belirtti. Açılış törenine Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum da katıldı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Zam, zam, zam Recep Tayyip Erdoğan'
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Zam, zam, zam Recep Tayyip Erdoğan'

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da artan otobüs bileti fiyatlarına dikkat çekerek, Recep Tayyip Erdoğan'ı zamların sorumlusu olarak gösterdi. Özel ayrıca, memurlara verilen toplu sözleşme ikramiyesi konusunda da eleştirilerde bulundu ve gençlerin mülakat sistemiyle mağdur edildiğini belirtti.

  • Mansur Yavaş, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde buluştu
    17 Mar Mansur Yavaş, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde buluştu

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehit yakınları ve gaziler ile İftar Yemeği Programı'na katıldı. Yavaş, 'Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde ilk kez bizim dönemimizde Şehit yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü'nü kurarak sizlerin taleplerinizi doğrudan aldık' dedi.

  • Arnavutköy Belediyesi 89 Eserin Açılışını Yaptı
    17 Mar Arnavutköy Belediyesi 89 Eserin Açılışını Yaptı

    Arnavutköy Belediyesi tarafından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirilen 89 eserin toplu açılış töreni Hadımköy Meydanı'nda gerçekleştirildi. Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, bu eserlerin vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve sorunlarına çözüm üretmek adına atılmış önemli adımlar olduğunu belirtti.

  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkez binasını hizmete açtı
    17 Mar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkez binasını hizmete açtı

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkez binasını hizmete açtı. Yavaş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, şehit ve gazilerin haklarının ödenemeyeceğini belirtti ve derneğin şehit yakınları ve gazilere yardımcı olduğunu söyledi. Yavaş, gaziler için daha önce Hacı Bayram'da Gaziler Sosyal Tesisini hizmete sunduklarını da ifade etti.

  • Meral Akşener Keçiören'de esnaf ziyaretinde bulundu
    17 Mar Meral Akşener Keçiören'de esnaf ziyaretinde bulundu

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Keçiören'de esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir kadın, eşinin yüksek masraflar karşısında yaşadığı sıkıntıları dile getirirken, Akşener ise güçlerini vermeleri halinde neler yapabileceklerini anlattı.

  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi'nin açılışına katıldı
    17 Mar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi'nin açılışına katıldı

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gençlik Parkı'nda bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi'nin açılışına katıldı. Yavaş, açılışta yaptığı konuşmada, gazilere ve ailelerine olan borçlarını ödeyemeyeceklerini ancak en azından rahat bir ortam sağlamak için çaba göstereceklerini belirtti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, depreme dirençli kentler inşa etmenin belediyelerin öncelikli görevi olduğunu söyledi
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, depreme dirençli kentler inşa etmenin belediyelerin öncelikli görevi olduğunu söyledi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Belediyelerimizin, yeni seçilenlerin de göreve devam edenlerin de öncelikli görevi depreme dirençli kentler inşa etmektir.

  • Fethiyespor, Uşakspor'u 4-0 mağlup etti
    17 Mar Fethiyespor, Uşakspor'u 4-0 mağlup etti

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 31. haftasında Fethiyespor, sahasında Uşakspor'u 4-0 mağlup etti. Fethiyespor'un gollerini Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat kaydetti.

  • Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Altıngöz: 'Altındağ'da CHP'ye verilen oy AK Parti'ye gider'
    17 Mar Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Altıngöz: 'Altındağ'da CHP'ye verilen oy AK Parti'ye gider'

    Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Altıngöz, Altındağ'ı karış karış gezmeye devam ediyor. Altıngöz, sahada yapılan çalışmalara göre Altındağ'da değişimi başaracak tek parti olduklarını ifade etti. Altıngöz, Altındağ'da ceket siyasetinin bittiğini belirterek, 31 Mart'ta Altındağ'ın hizmet siyasetini seçeceğini söyledi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Tayyip Erdoğan'a eleştiri: '838 emekliye 1 ayda verilen para Tayyip Bey'in korunması için bir günde harcanıyor'
    17 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Tayyip Erdoğan'a eleştiri: '838 emekliye 1 ayda verilen para Tayyip Bey'in korunması için bir günde harcanıyor'

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma masraflarını eleştirdi. Özel, 838 emekli maaşının bir günde Tayyip Erdoğan'ın korunması için harcandığını belirtti ve millete iş, aş lazım olduğunu vurguladı.

  • Karesi Belediyesi 'insan odaklı' hizmetlere devam ediyor
    17 Mar Karesi Belediyesi 'insan odaklı' hizmetlere devam ediyor

    Karesi Belediyesi, sosyal yardımlarla ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Sosyal market kartı, yakacak yardımı, ev tadilatı gibi birçok ihtiyacı karşılayan belediye, insan odaklı hizmetlerine 2024 yılında da devam edecek.

  • Şırnak'ta KOSGEB Desteğiyle Kurulan Tekstil Atölyeleri İstihdam Oluşturuyor
    17 Mar Şırnak'ta KOSGEB Desteğiyle Kurulan Tekstil Atölyeleri İstihdam Oluşturuyor

    Şırnak'ın Uludere ilçesinde KOSGEB desteğiyle kurulan tekstil atölyeleri, kadınların istihdam edildiği ve işlerin büyütülerek çalışan sayısının artırıldığı birer girişim haline geldi. Ceylan Bayram ve Nazife Ürek tarafından kurulan atölyeler, devlet desteği sayesinde büyümeye devam ediyor. Bayram'ın atölyesinde günlük 5 bin tek kullanımlık önlük dikilirken, Ürek'in atölyesinde bebek giysileri üretiliyor. KOSGEB İl Müdürü Ömer Güngör ise geçen yıl 192 girişimciye 21 milyon 662 bin lira destek verdiklerini belirtti.

  • Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, şehit ailesini ziyaret etti
    17 Mar Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, şehit ailesini ziyaret etti

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, şehit Ali Albayrak'ın ailesini evinde ziyaret ederek, isteklerini dinledi. Şehit ailelerini her fırsatta ziyaret ettiğini belirten Özdemir, şehit ailelerinin Türk milletine bırakılmış en önemli emanetler olduğunu ifade etti.

  • Meral Akşener: Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi herkesi pişman etti
    17 Mar Meral Akşener: Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi herkesi pişman etti

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak'ta katıldığı iftar programında Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini eleştirerek, bu sistemin herkesi pişman ettiğini söyledi. Akşener ayrıca, İYİ Parti Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Gür'ün önde olduğunu belirtti.

  • Geçmişin İzinde Hat Sergisi Galeri Eyüpsultan'da
    17 Mar Geçmişin İzinde Hat Sergisi Galeri Eyüpsultan'da

    Seçkisinde 49 hüsnühat eserinin yer aldığı ve farklı disiplinleri buluşturan 'Geçmişin İzinde Hat Sergisi', ramazan sonuna kadar Galeri Eyüpsultan'da sanatseverleri ağırlayacak. Sergide, çok sayıda sanatçının 499 yıl öncesinden bugünün modern tarzlarına kadar uzanan eserleri sergilenirken, eser sahiplerine ilişkin detaylı bilgiler de ziyaretçilere sunuluyor. Sergi, Eyüp'ün kalıcı bir kültür rotası oluşturma amacıyla Galeri Eyüpsultan'da düzenleniyor.

  • Mustafa Destici'den Bakan Şimşek'e emekliler için çağrı: Elini vicdanına koy
    17 Mar Mustafa Destici'den Bakan Şimşek'e emekliler için çağrı: Elini vicdanına koy

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, verilecek bayram ikramiyelerinin yetersiz olduğunu belirtti. Destici, enflasyona göre bu miktarın en az 5 bin TL olması gerektiğini ifade etti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e de seslenen Destici, emeklilerin haklarının verilmesi gerektiğini söyledi.

  • Hakkari'de Turizm Potansiyeli İçin Çalıştay Düzenlendi
    16 Mar Hakkari'de Turizm Potansiyeli İçin Çalıştay Düzenlendi

    Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Turizm Eylem Geliştirme Çalıştayı'nda, kentin turizm potansiyeli ve zenginlikleri değerlendirildi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, terör olaylarının turizm potansiyelini engellediğini belirtirken, İldeki Mir Kalesi ve Şemdinli'deki Kelat Sarayı çevresinde kazı çalışmalarının başlayacağını açıkladı. Çalıştayda, sosyal medya ve dijital tanıtım, markalaşma, hedef pazarlar, turizm eğitimi gibi konular ele alındı.

  • Tahran Yunus Emre Enstitüsü öğrencilerini iftar programında buluşturdu
    16 Mar Tahran Yunus Emre Enstitüsü öğrencilerini iftar programında buluşturdu

    Tahran Yunus Emre Enstitüsü, Türk mutfağının lezzetlerinin sunulduğu iftar programında öğrencilerini bir araya getirdi. İran'da dil öğretimi ve kültürel çalışmalar yapan enstitü, Türkçe öğrenen ve eğitim gören öğrencileri Mehmet Steakhouse'ta bir araya getirerek Ramazan'ın bereketini paylaştı. İftar programına katılan öğrenciler, Türk yemeklerini deneyimlediklerini ve güzel bir akşam geçirdiklerini belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyelerini emeklilerin hesaplarına yatıracak
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyelerini emeklilerin hesaplarına yatıracak

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplarına yatırılacağını açıkladı. Erdoğan, ayrıca emeklilerin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artış yapıldığını belirtti ve enflasyona karşı çalışanları ezdirmemek için çaba harcadıklarını vurguladı.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Yapamayacağımız hiçbir vaadin sözünü vatandaşımıza vermedik
    16 Mar BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Yapamayacağımız hiçbir vaadin sözünü vatandaşımıza vermedik

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gerede Belediye Başkan adayı Akif Allar tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Destici, BBP'nin doğruların yanında durduğunu ve milletin güvenini kazanmak için vaatlerini yerine getirdiğini belirtti. Ayrıca, en düşük emekli maaşının asgari ücret düzeyinde olması gerektiğini ve Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin lira olmasını teklif etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artış yapıldı
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artış yapıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, bu yıl emeklilerin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artış yapıldığını ve ikramiyelerin 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere bayram ikramiyesinde yüzde 50 artış
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere bayram ikramiyesinde yüzde 50 artış

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Türkiye Yüzyılı Emekçileri İftar Buluşması'nda yaptığı konuşmada, emeklilere bayram ikramiyesinde yüzde 50 artış yapıldığını ve ödemelerin 2-5 Nisan arasında yapılacağını açıkladı. Ayrıca, asgari ücret desteğinin 700 liraya çıkarıldığını, memurların aylıklarında yüzde 50'ye yakın artış sağlandığını ve işçilerde sendikalaşma oranının yüzde 15'i geçtiğini belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatıracağız
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatıracağız

    Emeklilerin bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatırmış olacağız'' diye konuştu.

  • Sağlık Meslek Örgütleri 14 Mart Tıp Bayramı Haftası'nda Yürüyüş Gerçekleştirdi
    16 Mar Sağlık Meslek Örgütleri 14 Mart Tıp Bayramı Haftası'nda Yürüyüş Gerçekleştirdi

    Sağlık meslek örgütleri, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası kapsamında Kadıköy Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden Kadıköy'e yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından İskele Meydanı'nda açıklama yapan hekimler 14 maddelik taleplerini açıkladı. Hekimler, şiddetsiz, güvenli ve güvenceli ortamda iyi hekimlik yapmak istediklerini vurguladılar.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Sizin Paranızla Sizin İradenizi Çalmaya Çalışıyorlar'
    16 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Sizin Paranızla Sizin İradenizi Çalmaya Çalışıyorlar"

    Çekmeköy- Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattının 6,5 kilometrelik ilk etap hattının açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı örtülü ödeneğindeki anormal artışa tepki gösterdi. "Beşli çeteye para bulan, saray müteahhidine para bulan, yazlık saraya, kışlık saraya, uçan saraya, yüzen saraya para bulan, emekliye para bulmayan Tayyip Erdoğan'a 31 Mart'ta oy var mı?" diye soran Özel, “Başbakanlıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçince örtülü ödeneği Cumhurbaşkanlığına bağladılar. Geçen ay harcanan ödenek 218  milyon TL, bu ay harcanan örgülü ödemek 2 milyar TL. Seçim gelirken faturası olmadan, hesabı olmadan nereye harcandığı bilinmeyen 2 milyar TL harcamış Cumhurbaşkanı. Size yüzde 33 zam verenler bir ayda harcamaları 7 katına, sadece bir yılda kendi örtülü ödeneklerine yüzde 238 zam yapıyorlar. Yani sizin paranızla sizin iradenizi çalmaya çalışıyorlar” dedi. Hat 15 gün süreyle ücretsiz hizmet verecek.

  • Bandırmaspor, Eyüpspor'a 3-2 mağlup oldu
    16 Mar Bandırmaspor, Eyüpspor'a 3-2 mağlup oldu

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçta Doğan Can Davas ve Melih Kabasakal'ın attığı goller Bandırmaspor'a galibiyet getiremedi. Eyüpspor'un gollerini ise Thuram, Edson Mexer ve Bruno kaydetti. Eyüpspor'dan Samu Saiz kırmızı kart gördü.

  • Eyüpspor, deplasmanda Teksüt Bandırmaspor'u 3-2 yendi
    16 Mar Eyüpspor, deplasmanda Teksüt Bandırmaspor'u 3-2 yendi

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Eyüpspor, deplasmanda Teksüt Bandırmaspor'u 3-2 mağlup etti. İstanbul ekibi, 2-1 mağlup durumdayken Saiz'in 88. dakikada kırmızı kart görmesine rağmen 10 kişiyle rakibine 2 gol attı.

  • AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın STK ziyaretlerine devam ediyor
    16 Mar AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın STK ziyaretlerine devam ediyor

    AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi (CEM) Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ve Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata'yı ziyaret etti. Taşkın, şehrin ortak akıl ve istişare ile yönetileceğini belirtti ve depremde zarar gören Malatya'nın birlik ve beraberlikle ayağa kalkabileceğini vurguladı.

  • Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
    16 Mar Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

    Sakarya'da Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için Adapazarı Kültür Merkezi önünde toplandı. Sakarya Merhamet Gönüllüleri Derneği adına konuşan Bayram Yılmaz, diplomatik girişimlerin sonuçsuz kaldığını ve İsrail'in katliamına devam ettiğini belirtti. Yılmaz, uluslararası hukuka uymayan ülkelerin yardım adı altında yaptıklarının anlamsız olduğunu vurguladı.

  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel 'Gelibolu Gazetesi' yayımlandı
    16 Mar 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel 'Gelibolu Gazetesi' yayımlandı

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürlüğü, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümüne özel 'Gelibolu Gazetesi' yayımlandı. Gazetede, Çanakkale Savaşları'nda yaşananlar, cephede cereyan eden ve bugüne kadar hiç söz edilmemiş anılara yer verildi.

  • Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'ni işgalci imparatorluklara benzetti
    16 Mar Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'ni işgalci imparatorluklara benzetti

    Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Budapeşte'deki törende Avrupa Birliği'ni ağır ithamlarla suçladı. Orban, Brüksel'i işgalci imparatorluklara benzetti ve Macaristan'ın bağımsızlığını korumak için Brüksel'i ele geçirmekten başka çareleri kalmadığını söyledi. Orban'ın Brüksel'e karşı saldırılarının dozunu arttırmasının nedenleri arasında yaklaşan seçimler ve Brüksel'in Macaristan'a karşı yaptırım paketleri hazırladığı haberleri yer alıyor.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar'da 5 Yılda 2,5 Milyar TL Yatırım Yaptı
    16 Mar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar'da 5 Yılda 2,5 Milyar TL Yatırım Yaptı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar'da 5 yılda yaklaşık 2,5 milyar liralık yatırım yaparak turizmin gelişmesine katkı sağladı. Yol bakım çalışmalarından içme suyu şebekesine kadar birçok alanda önemli projeler hayata geçirildi.

  • Kars 36 Spor'un Smart Holding A.Ş. karşılaşmasının hakemleri belli oldu
    16 Mar Kars 36 Spor'un Smart Holding A.Ş. karşılaşmasının hakemleri belli oldu

    Kars 36 Spor'un deplasmanda oynayacağı Smart Holding A.Ş. karşılaşmasının hakemleri Göktan Demeli, Erdoğan Çak ve Onur Han olarak belirlendi. Karşılaşma 17 Mart 2024 Pazar günü Çayeli İlçe Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak.

  • Seferihisar Belediyesi ile Sendikalar Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
    16 Mar Seferihisar Belediyesi ile Sendikalar Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

    Seferihisar Belediyesi ile DİSK/Genel-İş, Tüm-Bel Sen ve Belediye-İş Sendikaları arasında toplu iş sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı. Belediye iştirakine bağlı 504 işçi, 28 kadrolu işçi ve 122 memuru kapsayan TİS'ler ile toplamdaki zam oranı yüzde 85'i buldu. Seferihisar Belediyesinde emekçi bayramı vardı. Belediye yönetimi, tüm çalışanlarına toplamda yüzde 85'e varan oranlarda zam yaptı.

  • 84 yaşında iş arayan kadının isyanı gündem oldu: Daha evime et girmedi
    16 Mar 84 yaşında iş arayan kadının isyanı gündem oldu: Daha evime et girmedi

    Pandemi salgını ve ekonomik buhran nedeniyle yaşanan hayat pahalılığı, birçok vatandaşı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bir sokak röportajında mikrofon uzatılan yaşlı kadın, kirasını ödeyebilmek için bulaşıkçı olarak iş aradığını belirtti. Yaşlı kadın, geçim sıkıntısı yaşadığını ve evine et alamadığını dile getirerek, durumu adeta gözler önüne serdi.

  • Vahap Seçer, Mersin halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor
    16 Mar Vahap Seçer, Mersin halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin halkıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Seçer, Gülnar'da yurttaşlarla buluşarak, yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi ve destek istedi. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'nin yol, içme suyu, kanalizasyon gibi ihtiyaç duyulan hizmetleri yapmaya devam edeceğini vurguladı.

  • Vahap Seçer, Gülnar Halkı ile İftar Yaptı
    16 Mar Vahap Seçer, Gülnar Halkı ile İftar Yaptı

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Gülnar İlçesi Sipahili Paket Atık Su Arıtma Tesisi Temel Atma ve Gülnar Tarımsal Dağıtım Töreni’ne katıldı. Başkan Seçer, daha sonra da Gülnarlılarla birlikte iftar yaptı.

  • Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı İspanya'yı saf dışı bırakarak finale yükseldi
    15 Mar Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı İspanya'yı saf dışı bırakarak finale yükseldi

    FIBA Avrupa Kupası yarı final rövanş maçında İspanya'nın Spar Girona takımını mağlup eden Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı, finale yükseldi. İstanbul'a dönen takım, yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başantrenör Aziz Akkaya, takımın gücüne inandığını ve kupayı kazanmak istediklerini belirtti. Yönetim kurulu üyeleri ise kadınların başarısından gurur duyduklarını ifade etti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İttifakı'ndan bahsetti
    15 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İttifakı'ndan bahsetti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta'da yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı'na karşı Türkiye İttifakı'nın varlığını vurgulayarak, adaylarına destek istedi. Özel, gençlere ülkede hayal kurduracaklarını belirtti ve Isparta belediye başkan adayları seçilirse, büyükşehir belediyelerinin desteğiyle işsizlik ve yoksullukla mücadele edeceklerini söyledi.

  • Ankara'daki ilk imaret ramazan ayında hizmete açıldı
    15 Mar Ankara'daki ilk imaret ramazan ayında hizmete açıldı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ankara'da bulunan Hacı Bayram-ı Veli İmareti'ni ramazan ayıyla birlikte hizmete açtı. İmarete günlük 2 bin kişiye ve 500 ailenin evine hizmet verebilecek kapasiteye sahip olduğu belirtildi. Ramazan boyunca imarette iftar yapma imkanı sunulurken, yıl boyunca da ihtiyaç sahibi ailelere yemek dağıtımı yapılacak.

  • İhtiyaç sahiplerine yılın 12 ayı günlük 3 çeşit yemek hizmeti
    15 Mar İhtiyaç sahiplerine yılın 12 ayı günlük 3 çeşit yemek hizmeti

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ankara'daki ilk imareti olan Hacı Bayram-ı Veli İmareti'nin açılışını Ramazan ayında gerçekleştirdi. İmaret, başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine yılın 12 ayı günlük 3 çeşit yemek hizmeti sunacak.

  • Ankara'daki Hacı Bayram-ı Veli İmareti Ramazan Ayında Açıldı
    15 Mar Ankara'daki Hacı Bayram-ı Veli İmareti Ramazan Ayında Açıldı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ankara'daki ilk imareti olan Hacı Bayram-ı Veli İmareti'nin açılışını Ramazan ayında gerçekleştirdi. İmaret, başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine yılın 12 ayı günlük 3 çeşit yemek hizmeti sunacak. İmaret, tam kapasitede 2 bin kişi ve 500 aileye hizmet verebilecek şekilde tasarlandı. Ankara Vakıflar Bölge Müdürü Gökhan Bahçecik, imaret kültürünün Osmanlı'dan günümüze miras kalan yardımlaşmanın, birlik ve beraberlik göstergesinin eyleme dönüşmüş hali olduğunu belirtti. İmaret, Ramazan sonrasında da hizmet vermeye devam edecek ve yılın 12 ayında başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine yemek hizmeti sunacak.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Gazze'deki katliamına tepki olarak boykot çağrısında bulundu
    15 Mar Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Gazze'deki katliamına tepki olarak boykot çağrısında bulundu

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Gazze'deki katliamına tepki olarak boykot çağrısında bulunarak, 'Elimizle, dilimizle bütün imkanlarımızla mazlumlara destek olmaya devam edelim. Tek bir kuruşumuz dahi olsa zalimlere ve destekçilerine katkıda bulunmayalım. Boykotlara devam edelim.' dedi.

  • AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor
    15 Mar AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

    Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ilçede aylardır vatandaşlarla biraraya geldiklerini ve hayata geçirecekleri projelerde herkesin yaşadığı sıkıntıya dair bir çözüm yolu göreceğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'CHP dediğiniz CHP değildir'
    15 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP dediğiniz CHP değildir"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'yi eleştirerek, 'Hiçbiri kendisi değildir. CHP dediğiniz CHP değildir. Bu tabela altında toplananlar da bilhassa şu anda bir titan zincirinin halkaları, rantiye çarkının dişlileri haline gelmişlerdir. Herkes kendi ihtirasının peşindedir' dedi.

  • Ümit Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan ve İtalya maçları için aday kadro belli oldu
    15 Mar Ümit Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan ve İtalya maçları için aday kadro belli oldu

    Ümit Milli Futbol Takımı, Gürcistan ve İtalya ile yapacağı maçlar için aday kadrosunu açıkladı. İstanbul'da oynanacak özel maçta Gürcistan ile karşılaşacak olan takım, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası grup elemelerinde İtalya'ya konuk olacak. Teknik direktör Levent Sürme yönetimindeki takımın kadrosunda 22 oyuncu yer alıyor.

  • CHP Milletvekili Salıcı: Emeklilere seçim hesaplarıyla eziyet ediliyor
    15 Mar CHP Milletvekili Salıcı: Emeklilere seçim hesaplarıyla eziyet ediliyor

    CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, emeklilere yönelik bir video paylaşarak Türkiye'de emeklilerin ekonomik açıdan zorluklar yaşadığını dile getirdi. Salıcı, emeklilere yapılan zam tartışmalarının bile oyalandığını ve seçim hesaplarıyla memur ve işçi emeklilerine eziyet edildiğini belirtti. Ayrıca, emekli vatandaşların et ve ekmek kuyruklarına girdiğini ve Emekliler Yılı ilan edilen 2024'te bu durumun nasıl yaşandığını sorguladı. Salıcı, emeklilerin lüks talepleri olmadığını, sadece temel ihtiyaçlarını karşılamak ve biraz da keyif yapmak istediklerini vurgulayarak, emeklilere yaşama hakkı tanınmasını istedi.

  • Ankara Filistin Dayanışma Platformu İsrail'in Gazze saldırılarını kınadı
    15 Mar Ankara Filistin Dayanışma Platformu İsrail'in Gazze saldırılarını kınadı

    Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in ramazan ayında da devam eden Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Platform üyeleri cuma namazı sonrasında Hacı Bayram Veli Camisi'nde basın açıklaması yaptı. Harun Özçelik, İsrail'in 6 aydır katliamlarına devam ettiğini ve Müslümanların hiçbir kutsalına saygı göstermeyerek ramazanda da katliamlarını sürdürdüğünü belirtti. Özçelik, 7 Ekim'den itibaren 32 bin masum insanın katledildiğini ve hayatını kaybedenlerin yüzde yetmişinin çocuk ve kadın olduğunu anımsattı. Platform üyeleri, Filistin'de ölenler için dua okudu.

  • Türkülerin Gözesi Aşık Veysel'den Mahzuni'ye Türkülerimiz Ödül Töreni
    15 Mar Türkülerin Gözesi Aşık Veysel'den Mahzuni'ye Türkülerimiz Ödül Töreni

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dünya Sanatçıları Derneği ve Avrasya Aşıklar Derneği'nin katkılarıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde 'Türkülerin Gözesi Aşık Veysel'den Mahzuni'ye Türkülerimiz Ödül Töreni' düzenlendi. Törende, sanat ve sanatçıların toplumdaki önemi vurgulandı ve ödüller sahiplerine takdim edildi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin'deki zulme dikkat çekti
    15 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin'deki zulme dikkat çekti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin'deki zulmü kınayarak ateşkes ve kalıcı bir barış çağrısında bulundu. Ayrıca, Eskişehir'de inşa edilen 100. Yıl Camisi'nin açılışında konuşan Özel, caminin önemini vurguladı ve dualarla gerçekleştirilen açılışa katıldı.

  • 2024-TUS ve STS-Tıp Doktorluğu Sınavları 17 Mart'ta Gerçekleştirilecek
    15 Mar 2024-TUS ve STS-Tıp Doktorluğu Sınavları 17 Mart'ta Gerçekleştirilecek

    ÖSYM tarafından düzenlenen 2024-TUS ve STS-Tıp Doktorluğu sınavları, 17 Mart Pazar günü yapılacak. Sınavlar, farklı illerde ve Ankara'da gerçekleştirilecek olup, toplamda binlerce adayın katılımı beklenmektedir. Sınav sonuçları ise 17 Nisan'da açıklanacak.

  • Muratçeşme ve Kumburgaz'da Aile Sağlık Merkezleri Açıldı
    15 Mar Muratçeşme ve Kumburgaz'da Aile Sağlık Merkezleri Açıldı

    Muratçeşme Bayram Başgürboğa Aile Sağlık Merkezi ve Kumburgaz Nurten Ateş Aile Sağlık Merkezi törenle açıldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tıp Bayramı'nı kutlayarak tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Advertisement