Bayram Tatilinin Tadını Babylon Çeşme'de Çıkarın! - Son Dakika
Güncel

Bayram Tatilinin Tadını Babylon Çeşme'de Çıkarın!

Bayram Tatilinin Tadını Babylon Çeşme\'de Çıkarın!

Çeşme'nin en güzel koylarından Aya Yorgi'de yer alan Babylon Çeşme ile Babylon ruhunu bayram tatilinde de yaşamaya devam!

22.07.2014 15:42  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28-30 Temmuz arasında gerçekleşen bayram tatili süresince bir İstanbul klasiği olan Oldies But Goldies partisi ile Balkan müziğinin tanıdık ismi Shantel konserine ev sahipliği yapacak Babylon Çeşme, yenilenen dekoru, plajı ve her daim sunduğu iyi müzikle, doğa ve tatil eğlencesini birleştirecek. Babylon Çeşme'nin bayram etkinliklerinin biletleri Biletix'te.

Babylon Çeşme eğlencesi bayram tatilinde de hız kesmiyor. 28 Temmuz'da bir İstanbul klasiği olan Oldies But Goldies partisi, her zaman olduğu gibi bayramda da en eğlenceli Çeşme akşamını yaşatmak üzere Aya Yorgi koyuna, Babylon Çeşme'de olacak. Murat Abbas ve Murat Beşer ikilisinin DJ kabinine geçeceği Oldies But Goldies partisinde dans hiç eksik olmayacak.

Deniz kenarında ve yıldızların altında Balkan havasını doyasıya yaşamanız için tüm enerjisini Babylon Çeşme'ye taşıyacak olan Shantel'de bayramın ikinci günü olan 29 Temmuz akşamı eğlence dolu bir performans sergileyecek. Oldies but Goldies partisi ve Shantel konserinin biletleri Biletix'te.

Babylon Çeşme, geniş plajı, dingin koyu, narenciye bahçeleri, Discobirlik'in gün boyu çaldığı eğlenceli müzikler, günün en güzel saatinde gerçekleşen happy hour partileri, gündüz aktiviteleri, fiber internet bağlantısı ile bayramda yolu Çeşme'ye düşenlere unutamayacakları bir tatil deneyimi sunacak.

Bayram tatilinin sonrasında ise dünyanın en iyi DJ'leri arasında gösterilen David Vendetta, 01 Ağustos'ta Babylon Çeşme'de sahne alacak. Yaz tatilinin son ayına hareketli bir başlangıç yapmayı sağlayacak David Vendetta performansının biletleri Biletix'te.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayram Tatilinin Tadını Babylon Çeşme'de Çıkarın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement