Bayram Tatilinin Süresi Bakanlar Kurulunda Açıklanabilir - Son Dakika
Ekonomi

Bayram Tatilinin Süresi Bakanlar Kurulunda Açıklanabilir

Bayram Tatilinin Süresi Bakanlar Kurulunda Açıklanabilir

Bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağı bugün yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısı sonunda belli olması bekleniyor.

06.06.2016 14:11  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyeti, Galatasaray Kulubü Başkanı Dursun Özbek'i ayrı ayrı kabul edecek. Yıldırım, Köşk'te yapılacak Bakanlar Kurulu'na başkanlık edecek, kurul üyeleriyle iftarını açacak. Bakanlar kurulu sonrası Ramazan Bayramı tatilinin de kaç gün olacağının açıklanması bekleniyor. Turizmciler 9 günlük tatil için yetkililerle görüştü.

BAKAN AÇIKLAMIŞTI

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı geçen hafta yaptığı açıklamada, "Bu konu Bakanlar Kurulu'nun yetkisinde olan bir mesele. Dolayısıyla herhalde önümüzdeki Bakanlar Kurulu'nda görüşülür. Bakanlar Kurulu'nun vereceği karara göre uygulanır" açıklamasında bulunmuştu.

BAYRAM NE ZAMAN?

Ramazan Bayramı tatili, arefe günü olan 4 Temmuz Pazartesi öğleden sonra başlayıp, 7 Temmuz Perşembe günü sona eriyor. Cuma gününün de Bakanlar Kurulu kararıyla tatil ilan edilmesi durumunda iki hafta sonu birleştirilerek tatil süresi 9 güne çıkacak.

Son Dakika Ekonomi Bayram Tatilinin Süresi Bakanlar Kurulunda Açıklanabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Adini unutma: Bugun neyi aciklayacaklar biliyormusinuz polisin sark hizmet surelerinin uzattiklarini ve boylece polise bayram hediyesi verdiklerini 2 3 Yanıtla

Advertisement