Bayram Yolculuğu Öncesi Araç Bakım Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Bayram Yolculuğu Öncesi Araç Bakım Uyarısı

Bayram Yolculuğu Öncesi Araç Bakım Uyarısı

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte tatil planı kuran vatandaşlara araç bakımlarını yaptırmaları gerektiğini belirten uzmanlar, "Vatandaşlarımızın tatillerini rahat ve sorunsuz geçirmeleri için araç bakımları çok önemlidir” diye uyarıda bulundular.

27.06.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte tatil planı kuran vatandaşlara araç bakımlarını yaptırmaları gerektiğini belirten uzmanlar, "Vatandaşlarımızın tatillerini rahat ve sorunsuz geçirmeleri için araç bakımları çok önemlidir" diye uyarıda bulundular.

Bayram tatilinin 9 gün olması sebebiyle tatil planı yapan bazı duyarlı vatandaşalar araçlarını kontrol ettirmeyi ihmal etmiyorlar. Uzun yola gidecek vatandaşlar araçlarının bakımlarını yaptırıp, daha güvenli bir şekilde yola çıkmak için haftalar öncesinden oto sanayilerine gidiyor. Tatil öncesi oto tamir istasyonlarında hareketliliğin arttığı belirtiliyor.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde Oto Araç Bakım Uzmanı olan Adnan Karamanlı, bayram tatilinde araçları ile yolculuk yapacak vatandaşları uyardı. Araç bakımlarını yaptırmadan yola çıkılmaması gerektiğini söyleyen Karamanlı, "Vatandaşlarımız araç bakımlarını yaptırmayı asla ihmal etmesin. Birçok vatandaşımız bu konuda duyarlı. Bizlere gelerek araçlarının bakımlarını yaptırıyorlar. Özellikle LPG'li araçların uzun yola çıkmadan benzin hortumlarının kontrol edilmesi gerekiyor. Aksi halde olumsuz sonuçlar oluşabilir. Vatandaşlarımızın tatillerini rahat ve sorunsuz geçirmeleri için araç bakımları önemlidir" diyerek vatandaşları uyardı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayram Yolculuğu Öncesi Araç Bakım Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement