Bayramda Mezarlıklara Ücretsiz Servis - Son Dakika
Yerel

Bayramda Mezarlıklara Ücretsiz Servis

Maltepe Belediyesi, arife ve Ramazan Bayramı’nın ilk günü ilçedeki mezarlıklara ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

29.06.2016 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi, arife ve Ramazan Bayramı'nın ilk günü ilçedeki mezarlıklara ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

Maltepe Belediyesi, arife ve Ramazan Bayramı'nın ilk günü, Küçükyalı, Başıbüyük, Büyükbakkalköy, Ferhatpaşa, Gülsuyu, Pendik Yeni Şıhlı ve Kurtköy mezarlıklarına ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Lokum ikramının da yapılacağı otobüs seferleri, ilçe meydanından hareketle saat 08.00'de başlayacak ve 15.00'e kadar devam edecek.

Maltepe Merkez Meydanı'ndan hareket edecek servislerin güzergahları şöyle:

1'nci Güzergah: Maltepe Atatürk Caddesi'nden E-5 güzergahını takiben yeni yoldan Başıbüyük Mezarlığı'na, oradan Küçükyalı Mezarlığı'na geçilecek. (Seferler yarım saat arayla düzenlenecek.)

2'nci Güzergah:  Maltepe Atatürk Caddesi'nden E-5 güzergahını takiben sırasıyla Büyükbakkalköy ve Ferhatpaşa Mezarlıkları'na gidilecek. (Seferler yarım saat arayla düzenlenecek.)

3'üncü Güzergah:  Maltepe Atatürk Caddesi'nden E-5 güzergahını takiben Gülsuyu Mezarlığı'na ulaşım sağlanacak. (Seferler yarım saat arayla düzenlenecek.)

4'üncü Güzergah:  Maltepe Atatürk Caddesi'nden E-5'i takiben Pendik Köprüsü'nden Pendik Yeni Şıhlı ve Kurtköy Mezarlıkları'na gidilecek. (Seferler birer saat arayla düzenlenecek.) - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramda Mezarlıklara Ücretsiz Servis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement