Bayramda Sakarya Ulaşımı Yüzde 50 İndirimli - Son Dakika
Yerel

Bayramda Sakarya Ulaşımı Yüzde 50 İndirimli

Bayramda Sakarya Ulaşımı Yüzde 50 İndirimli

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların büyükşehir otobüslerinden yüzde 50 indirimli olarak faydalanacağını açıkladı.

20.09.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların büyükşehir otobüslerinden yüzde 50 indirimli olarak faydalanacağını açıkladı.

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların bayram süresince Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde yüzde 50 indirimli tarife ile seyahat edebileceğini duyurdu. Pistil, ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini de ifade etti. Fatih Pistil, "Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı süresince de Büyükşehir Belediyesi otobüsleri yüzde 50 indirimli tarife ile hizmet sunacak. Tüm personelimizle bayramda da hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. İnşallah huzur içinde bir bayram daha geçireceğiz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyoruz. Mezarlıklara düzenlenecek seferlerde vatandaşlarımız ücretsiz yararlanabilecek. Ayrıca mezarlık ziyaretlerinde bulunacak hemşerilerimiz için belirli noktalardan Emirdağ, Erenler ve Serdivan mezarlıklarına seferlerimiz olacak. Arife günü ve bayram süresince de Emirdağ ve Emir Sultan Mezarlıkları'na ulaşım için otobüsler Büyükşehir Belediyesi önünden 08.00 ile 17.00 arasında her saat başında hareket edecek" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramda Sakarya Ulaşımı Yüzde 50 İndirimli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement