Bayramiç Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Spor

Bayramiç Masa Tenisi Turnuvası

Masa Tenisi Federasyonu ile Bayramiç Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Ailemle Spor Yapıyorum" masa tenisi turnuvası düzenlendi.

04.06.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Masa Tenisi Federasyonu ile Bayramiç Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Ailemle Spor Yapıyorum" masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Bayramiç Spor Salonunda minikler, küçükler, yıldızlar, gençler, büyükler ve veteranlar gurubu olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya 61 sporcu katıldı.

Cumhuriyet Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Fevzi Kafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, turnuvaya Bayramiç'ten 40, Çanakkale merkezden 20 ve Çan ilçesinden 1 sporcunun katıldığını söyledi.

Okullardaki sportif faaliyetleri belli dalların dışına taşımak, masa tenisi sporunu yaygınlaştırmak adına böyle bir turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Kafalı, "İlçemizde ilk kez böyle bir turnuva düzenleniyor. Çok sayıdaki öğrenci bu spor dalına ilgi duymakta. Çalışmalarımız gelecek yıllarda da devam edecek. Turnuvanın asıl amacı masa tenisi sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak" dedi.

İl Gençlik Masa Tenisi Sporu antrenörü Can Kaçar ise, "Böyle bir turnuvanın il dışında gerçekleştiriliyor olması ve çok sayıda sporcunun katılması bizleri sevindirdi. Yeni dostlukların kurulması ve masatenisi sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için önemli bir etkinlik. Gelecek yıllarda da düzenlenebilecek bu tür etkinliklere destek vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bayramiç Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement