Bayramiç´te İftar Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Bayramiç´te İftar Coşkusu

Çanakkalenin Bayramiç ilçesinde bu yıl 3. sü düzenlenen iftar yemeği ve Kur´an-ı Kerim tilaveti programında 6000 kişi bir araya geldi.

16.06.2016 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramiç Belediyesinin Akbulut Meydanında düzenlediği İftar programına Ak Parti İl Başkanı Yeşim KARADAĞ, Vali Yardımcısı Can AKSOY, Bayramiç Kaymakamı Kemal KIZILKAYA, Ak Parti Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet DEMİRSÖZ, Mülki erkan ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri de katıldı. İftar saati yaklaşırken halkın doldurduğu masaların arasında gezen Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN ve Ak Parti İl Başkanı Yeşim KARADAĞ vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Gecede bir konuşma yapan Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN "Bayramiç´te Ramazanlar farklı yaşanacak ve çocuklarımızda iz bırakacak demiştik. Işte bu etkinliklerimizin 3. sünü düzenleyerek hem bu sözü tutmuş oluyoruz, hem de farklı bir Ramazan-ı hep birlikte yaşıyoruz. Bizler her şey Bayramiç için diyerek sizlerle yola çıktık. Sizlerin hizmetin en iyisine layık olduğunuza inandık. Şu ana kadar yaptıklarımız ve bundan sonra yapacaklarımız daha güzel bir Bayramiç içindir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayramiç´te İftar Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement