Bayramiç'te Polisten Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bayramiç'te Polisten Bilgilendirme Toplantısı

Çanakkale Bayramiç'te bazı kıraathanelerde polis, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

13.01.2015 18:50  Güncelleme: 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramiç'te bazı kıraathanelerde polis tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Ersin Kural ile mahalle muhtarları kıraathanelerde düzenledikleri toplantılarda, yaşanabilecek olumsuz olayların önlenmesi konusunda halkı bilgilendirdi.

Kural, halkın desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Çünkü halkımız mahalle ve sokağına gelen yabancı kişileri tanır. Eğer bu kişilerden şüphelenmişse mutlaka 155'i aramalı ki biz hemen gelelim. Bazı toplumsal olaylarda da halk arasında sözü dinlenen, saygın, değerli kişiler vardır. Bunlar halkı yatıştırmada, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesinde etkindir" dedi.

Son dönemde ev ve iş yerinden hırsızlık olaylarında yüzde 30 oranında azalma, araç ve motosiklet çalma da ise artış olduğunu anlatan Kural, bunun başlıca nedeninin ise anahtarların araçlar üzerinde unutulması olduğunu bildirdi.

Kural, kapılarının herkese açık olduğunu dile getirip, "Yanımıza şikayet için veya benzeri konulardan değil, ziyarete de gelin. Nasıl biz sizlerin yanınıza çay içmek, sohbet etmek için geliyorsak sizler de gelin. Birlikte çay içelim. Olumsuzlukların yaşanmaması için vatandaşların mutlaka önlem alması, bizlere yardımcı olması gerekiyor" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayramiç'te Polisten Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement