Bayramiç'te Vatandaşlara Sıcak Süt Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bayramiç'te Vatandaşlara Sıcak Süt Dağıtıldı

Bayramiç\'te Vatandaşlara Sıcak Süt Dağıtıldı

Bayramiç Belediyesi geleneksel hıdrellez etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezinde 5 noktada halka 2 ton sıcak süt dağıttı.

06.05.2016 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramiç Belediyesi geleneksel hıdrellez etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezinde 5 noktada halka 2 ton sıcak süt dağıttı.

Bayramiç Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda hıdrellez etkinlikleri çerçevesinde sabahın ilk ışıkları ile birlikte belediye önünde ve mahallelerde kurulan stantlardan halka ve öğrencilere sıcak süt ikram etti. Belediye önündeki stanttan bir süre süt dağıtımı yapan Belediye Başkanı Sadettin Arslan ilçe ve köylerinde çok uzun yıllardır bu geleneğin devam ettiğini ifade etti. Arslan "Hıdrellez baharın gelişi, baharın ilk nimetlerinin yenilmeye başlanması, bu nimetlerin olmayanlarla paylaşıldığı gün olan 6 Mayıs tarihi bolluğun ve bereketin başlangıcıdır. Hıdrellez doğa ve insan sevgisini yoğun yaşandığı önemli günlerden biridir. Doğa sevgisi, insan sevgisinin ve bereketin simgesi olan günlerden biridir. Bizlerde belediye olarak geçmiş yıllardan buyana süre gelen bu geleneği sürdürüyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayramiç'te Vatandaşlara Sıcak Süt Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement