Bayramiç Ziraat Odası'ndan Domuz Kuyruğuna "5 Kurşun" - Son Dakika
Yerel

Bayramiç Ziraat Odası'ndan Domuz Kuyruğuna "5 Kurşun"

Bayramiç Ziraat Odası, çiftçiye destek amacıyla av sezonunda domuz avlayıp kuyruğunu getiren avcılara beş kurşun hediye edecek.

24.07.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramiç Ziraat Odası, çiftçiye destek amacıyla av sezonunda domuz avlayıp kuyruğunu getiren avcılara beş kurşun hediye edecek.

Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üreticilerden domuz ile ilgili yoğun bir şekilde şikayet geldiğini söyledi.

Önceleri orman köylülerinin yaban domuzlarından şikayetçi olduğunu ancak günümüzde ova köylülerinden de şikayet aldıklarını ifade eden Pehlivan, "Şimdi ise ova köylüleri de şikayet etmeye başladı. Vatandaşların evlerinin bahçelerine diktikleri mahsulleri talan eden yaban domuzu popülasyonunun düşürülebilmesi için domuz avını artırmak amacıyla domuz avlayan avcılara avladıkları domuzların kuyruklarını getirdiklerinde 5 kurşun vereceğiz" dedi.

Bayramiç Avcılık ve Atıcılık İhtisas Derneği Başkanı Fatih Yüksel ise son yıllarda artış gösteren yaban domuzlarının köylülerin ürünlerine çok fazla zarar verdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayramiç Ziraat Odası'ndan Domuz Kuyruğuna '5 Kurşun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement