Bayramın İkinci Gününe Alevlerle Uyandılar - Son Dakika
Güncel

Bayramın İkinci Gününe Alevlerle Uyandılar

Bayramın İkinci Gününe Alevlerle Uyandılar

Bina sakinleri alevler nedeniyle büyük panik yaşadı.

29.07.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bina sakinleri alevler nedeniyle büyük panik yaşadı.

Mahalle sakinleri itfaiyenin yetersiz kaldığını öne sürerek tepki gösterdi.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL-DHA

Çekmeköy'de 7 katlı binanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bina sakinleri kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, vatandaşlar itfaiyenin zamanında müdahale etmediklerini gerekçesiyle tepki gösterdi.

Yangın saat 10.00 sıralarında Cumhuriyet mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde bulunan 7 katlı binanın çatı katında çıktı. Çatıdan yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar binada yaşayanları uyardıktan sonra itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Yangın kısa sürede büyüyerek çatının tamamını sardı. İlk gelen itfaiye ekibinin merdivenin kısa olması nedeniyle yangına müdahalede yetersiz kaldı. Olay yerine çok sayıda takviye itfaiye ekibi sevk edildi.

GÖRME ENGELLİ AİLE SON ANDA KURTULDU

Bina sakinleri vatandaşların uyarılarıyla kendilerini dışarı atarak dumandan etkilenmekten kurtuldu. Bu sırada görme engelli Fatih ve Bibil Karadayı çifti 2 yaşındaki Ahmet Kayra isimli çocuklarıyla birlikte kendilerini dışarı attı. İtfaiye ve çevredeki vatandaşları yardımıyla güvenli bir yere götürdü.

VATANDAŞLAR İTFİAYE EKİPLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Çevredeki vatandaşlar yangının çok küçük olduğunu itfaiye ekiplerinin zamanında ve yeterli araçlarla müdahale edilmediğini iddia ederek tepki gösterdi. Yangına müdahalede vatandaşlarda itfaiye ekiplerine yardım etti. Takviye ekiplerin gelmesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının çıktığı çatı katında yaşayanların evde olmadığı öğrenildi. Ölen ya da yaralanın olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayramın İkinci Gününe Alevlerle Uyandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement